Demirtaş’tan Yunus Koca için başsağlığı

HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, dün Diyarbakır’da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden AK Parti eski Gençlik Kolları İl Başkanı Yunus Koca için başsağlığı diledi.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, dün Diyarbakır’daki işyerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden AK Parti eski Gençlik Kolları İl Başkanı Yunus Koca için başsağlığı dileğinde bulundu.

Sur ilçesi Dağkapı meydanından bulunan eczanesine gelen ve kimliği belirlenemeyen silahlı kişi ya da kişilerin açtığı ateş sonucu ağır yaralanan Koca, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden yayımladığı mesajında Demirtaş şunları yazdı:

“Yunus Koca’nın katledilmesini lanetliyorum. Kendisine Allah’tan rahmet yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum.”

“Katillerin bir an önce ortaya çıkarılmasını ve yakalanmasını bekliyoruz. Yunus kardeşimizin acısını paylaştığımın bilinmesini istiyorum.”

Erdoğan ve Davutoğlu’ndan da başsağlığı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Diyarbakır’da silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden AK Parti eski gençlik kolları il başkanı Yunus Koca’nın babası Abdülkadir Koca’yı arayarak taziyelerini iletti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu da Koca ailesine resmi Twitter hesabından baş sağlığı dileğinde bulundu, saldırının takipçisi olacaklarını bildirdi.

Bakmadan Geçme