Cumhuriyet Kadınları Van Kitap Etkinliği düzenledi

Cumhuriyet Kadınları Derneği Fethiye şubesi tarafından “Van Üçlemesi Gülü Astım Duvara” adlı kitap için tanıtım etkinliği düzenlendi.

Cumhuriyet Kadınları Derneği Fethiye şubesi tarafından “Van Üçlemesi Gülü Astım Duvara” adlı kitap için tanıtım etkinliği düzenlendi. Dernek merkezinde yoğun katılım ile düzenlenen etkinlikte; Fethiye’de uzun yıllardır yaşayan ve aynı zamanda emekli Tarih öğretmeni olan Vanlı Araştırmacı-Yazar Engin Kansav  Ortaköylüoğlu’nun; Van’ı, Urartu döneminden başlayarak günümüze kadar anlatan kitabı olan “Van Üçlemesi Gülü Astım Duvara” adlı  kitabı tanıtıldı.

Fethiye Cumhuriyet Kadınları Derneği üyelerinden olan Araştırmacı-Yazar Engin Kansav  Ortaköylüoğlu’nun yazmış olduğu “Van Üçlemesi Gülü Astım Duvara”  adlı kitabın tanıtım etkinliğinde konuşan  kitabın sunum yazısını yazan emekli edebiyat öğretmeni Gürsel Özen kitap  hakkındaki düşüncelerini aktardı. Daha sonra CKD üyesi olan Araştırmacı-Yazar Engin Kansav  Ortaköylüoğlu kitabını okuyucularına imzaladı.  Kitap tanıtımına ilgi gösteren Fethiye halkına teşekkür eden Engin Kansav  Ortaköylüoğlu,  tanıtım ve imza günlerinin Vanlıların yoğun olduğu İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Aydın gibi illerde devam edeceğini söyledi.

 

Bakmadan Geçme