Çocuklardan, Çocuk Şube Müdürlüğü'ne ziyaret

Van Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Urartu ve Çaldıran çocuk evlerindeki çocuklar, 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle Van Çocuk Şube Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Çocuk Evleri Müdür Vekili Nihat Işık, Emniyet Müdürlüğü birimlerinden özellikle Çocuk Şube Müdürlüğü ile ortak çalışma alanlarının olması nedeniyle böyle bir ziyaret planladıklarını belirtti.
Yapılan ziyarette çocuklara eşlik eden Çocuk Evleri Müdürlüğü psikologu Tuğba Sargın ise, “Çocuklarla birlikte yapılan bu tür kurum ziyaretlerini çok önemsiyoruz. Çünkü çocuklarımız bu tür ziyaretlere yerinde somut bilgi edinmekte ve gözlem yaparak merak duygularını giderme fırsatı bulmaktadırlar. Çocuk evlerimizdeki çocuklarla polislerimizin kaynaşması bakımından yaptığımız ziyaretin çocuklar açısından oldukça faydalı olduğunu ve yapılan ziyaretten oldukça memnun ayrıldıklarını gözlemledim” dedi.
Bu özel günlerinde polislere çiçek vererek şiir okuyan çocukların meraklı soruları cevaplandırıldı. Çocuk Şube Müdürlüğü’nce çocuklara çeşitli ikramlar yapılarak hediyeler verildi.
Çocuk Şube Müdürü, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek en kısa sürede çocuk evlerini ziyaret etmek istediklerini belirtti.

Bakmadan Geçme