Class Petrol İstasyonları

Class Petrol İstasyonları

Türkiye’nin en büyük akaryakıt firmalarından biri olan Naifoğlu Holding Class petrol, yakın zamanda Alanya'da ikinci istasyonunu açtı. Türkiye’de 50 istasyonu bulunan Class Petrol, seksen bir ilde faaliyet göstermeyi hedefler. Ve yakın zamanda İzmir-Çeşme'de açacakları yeni bir istasyonun hazırlıklarını tamamlıyorlar.

2200 kişiye işveren olan Naifoğlu Holding Class petrol hem müşterilerinin hem çalışanlarının haklarını, isteklerini ve memnuniyetlerini en önde tutar. İstanbul’daki faaliyetlerine de hız kesmeden devam eden firma, e5 karayolu üzerinde beş istasyon açmayı planlıyor. Göztepe, Kozyatağı, Tuzla, Sefaköy ve Merter'de beş Class Petrol istasyonu yakında hizmete açılmış olacak. 

Petrolün Yıldızı Class Petrol 

Naifoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Mahsun Uslu, sadece indirimli satışın yetmediğini, akaryakıtların, istasyonların ve marketlerin kalitesinin de çok önemli olduğunu belirtmiş, kar marjlarından feragat ederek müşterilerine kaliteli bir hizmet sunduklarını söylemiştir. Ayrıca holding, yakın zamanda yeni reklam filmleri için firma yüzü olarak ünlü oyuncu Alp Kırşan'la anlaşmıştır.

Naifoğlu Holding, sektörde geniş çaplı yatırımlar yaparak, ekonomik açıdan güçlenmeyi sağlayıp, yeni hedeflerle durmadan büyür. Ve sektörün yıldızlarından olmaya devam eder. Class akaryakıt hem kaliteli akaryakıtı hem de uygun fiyatlarıyla müşterisinin yüzünü güldürmeye devam ederken, çok yakında tüm Türkiye'de açacakları istasyonlarıyla da daha birçok insana ulaşıp kaliteli petrolü herkese ulaştırmayı hedefler. Herkes istediği zaman hizmet almak için, bulunduğu şehirdeki Class Akaryakıt Naifoğlu Holding istasyonlarını ziyaret edebilir.

Bakmadan Geçme