Cilt Bakımının İyi Kalplisi: Simple

Simple markası cilt bakım alanında geliştirdiği ürünlerle hem çevre hem de cilt dostudur.

Yeşil ambalaj ile tasarlanan ve temiz içeriğe sahip ürünler her cilt tipine hitap etmektedir. Uygun fiyat politikası ve ürünlerin etkinliği sayesinde en sık tercih edilen markalar arasında yer almaktadır. Simplecilt bakım ürünleri;

  • Hipalerjeniktir.
  • Dermotolojik olarak test edilmiştir.
  • Cildin pH ile dengelidir.

Simple, normal, yağlı, karma veya hassas her cilt tipiyle uyumlu olarak geliştirilmiştir. İçeriğinde renklendirici boya, parfüm, alkol ve sert kimyasallar bulundurmayan cilt dostu markadır.

Cildin daha sağlıklı ve bakımlı görünmesi için en temel adım cilt bakımının düzenli olarak yapılmasıdır. Cilt bakımının olmazsa olmaz ürünleri arasında temizleyici ve nemlendirici yer alır. Cildimiz makyaj yapılsın ya da yapılmasın birçok sebepten hızlıca etkilenir ve ciltte siyah nokta, sivilce, yaşlılık belirtileri gibi problemler oluşur. Bunun yanı sıra cilt temizlenmediğinde cilt yüzeyinde biriken kirler, gözeneklerin tıkanmasına neden olur. Bu sebeple de belirttiğimiz gibi sabah ve akşam olmak üzere cildi temizlemek oldukça önemlidir.

Simple Ferahlatıcı Yüz Temizleme Jeli

Hassas ciltler için geliştirilmiş ferahlatıcı etkili yüz temizleme jelidir. Cildi nazikçe temizler. İçeriğinde bulunan multivitamin B5 cildi nemlendirir ve besler. Geliştirilmiş özel formülü sayesinde cildi ferahlatır, cilde doğal ve sağlıklı bir görünüm kazandırır.

Tüm cilt tipleriyle uyumlu olarak geliştirilmiş ürünleri Dermokozmetika.com sitesi üzerinden inceleyebilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat kapıda ödeme ve hediyeni sen seç özellikleriyle hemen sahip olabilirsiniz.

Simple Işıltı Veren Serum

Cildi güneş ışınlarına ve çevresel faktörlere karşı korumaya yardımcı ışıltı veren bakım serumudur. Antioksidan etkisi cildi canlandırmaya yardımcı olur. Cildi nemlendirir ve doğal bir aydınlık kazandırır. Simple serum kullananlar tarafından da sıklıkla tavsiye edilmektedir.

Sizde temizleme jeli, nemlendirici, yüz serumuve daha fazla ürün seçeneğini Dermokozmetika’dan inceleyebilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat, hızlı kargo ve kapıda ödeme imkanıyla tek tıkla hemen sahip olabilirsiniz.

Bakmadan Geçme