Çiftçi muhtarlarla bir araya geldi

Erciş Öğretmen Evinde muhtarlarla bir araya gelen Çiftçi, çok hassas bir dönemin içinde olduklarını ve bu nedenle muhtarların çözüm sürecinde aktif rol alması gerektiğini söyledi.

Türkiye'nin çok önemli bir süreçten geçtiğini ve bu süreci herkesin çok iyi bilmesi gerektiğini ifade eden Çiftçi, şöyle konuştu:

"Allah rızası için herkesin bu sürece katkı vermesi gerekiyor. Bütün ezilen insanların yanındayız. Ercişli muhtarlarımızdan, çözüm sürecine destek vermelerini bekliyoruz. Bu süreçte herkesin yeni bir dil kullanması gerekir. Konuştuklarımıza dikkat etmeliyiz. Sürecin başarıya ulaşmasına katkı sunmamız gerekmekte. Bunun için buradayız. Tek çabamız insanlarımızın mutlu bir şekilde ve bir arada yaşamalarını sağlamak. Barışın ve kardeşliğin tekrar tahsis edilmesini istiyoruz. Bin yıldır nasıl bir arada kardeşçe yaşıyorsak, bundan sonra da binlerce yıl aynı şekilde kardeşçe yaşayacağız. Ülkenin yer yerinde sürece verilen destek artıyor."

Toplantıya, Belediye Başkanı Zülfikar Arapoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Mürsel Güral, vatandaşlar ile mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Bakmadan Geçme