CHP Heyeti Eş Başkanları Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın ve İstanbul Milletvekili Ali Şeker'in aralarında bulunduğu CHP heyeti, Van Büyükşehir Belediyesi eş başkanları Hatice Çoban ve Bekir Kaya'yı ziyaret etti.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Van'a gelen CHP Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın ve İstanbul Milletvekili Ali Şeker, CHP Van İl Başkanı İlkay Gökdere ile Van Büyükşehir Belediyesi eş başkanları Hatice Çoban ve Bekir Kaya'yı ziyaret etti. Heyeti kapıda karşılayan eş başkanlar, daha sonra toplantıya geçti. Bir saat süren toplantı öncesi konuşan CHP Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, Van'da incelemelerde bulunmak, Van'ın durumunu öğrenmek ve Van'da neler yapılabileceğini konuşmak için geldiklerini belirtti. 1 Kasım'da Türkiye'nin seçime gideceğini hatırlatan Sağlar, "Demokrasiyi, halkları, özgürlükleri isteyen, adil paylaşımdan yana olan düşüncelerin neler yapılabileceğini konuşmak ve durum tespiti yapmak için geldik. Kentimizin yöneticileri olarak sizleri de ziyaret etmek istedik. Bizlere vereceğiniz bilgilerle yol göstereceksiniz. Sizden aldığımız bilgileri partimizin organlarıyla paylaşacağız" dedi.
Eş başkanlar Çoban ve Kaya ise, ziyaretten duydukları mutluluğu dile getirdi. Toplantı, basına kapalı olarak devam etti.

Bakmadan Geçme