Çakmakçı ve Kartal ailelerinin mutlu günü Sena ve Yıldırım çifti dünya evine girdi

Van'ın tanınmış ailelerinden Selma-Mehmet Çakmakçı çiftinin oğlu mimar Yıldırım Beyazıt Çakmakçı, Yeşim-Selim Kartal çiftinin kızı eczacı Sena Kartal'la İstanbul Maltepe Elite World Asia Hotel'de pandemi kurallarına uygun açık havada yapılan düğün töreniyle dünya evine girdi.

Burhan Ergin

Van’dan, İstanbul’dan, Diyarbakır’dan, Türkiye’nin çeşitli illerinden ve yurt dışından çok sayıda davetlinin icabet ettiği düğün törenine eski ve yeni milletvekilleri, belediye başkanları, bürokratlar, iş insanları ve çok sayıda davetli katıldı.

İrfan Kartal, Sertaç Kartal, Aziz Çakmakçı, Mehmet Şefik Arvas’ın nikah şahitliğini yaptığı nikah töreninin ardından milletvekili İrfan Kartal’ın elinden nikah cüzdanını alan genç çiftlerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Çakmakçı-Arvas’i ailesi torunu damat Yıldırım Beyazıt, Kartal ailesi Van eski senatörü merhum Fevzi Kartal ve Van Gölü Turizm sahibi Necip Kartal’ın torunları gelin Sena’nın muhteşem düğün töreninde sanatçı Ferman Toprak şarkılarıyla davetlilere uzun yıllar unutulmayacak, akıllarda kalacak muhteşem bir gece yaşattı.

Gelinin babası, annesi Selim ve Yeşim Kartal, damadın babası ve annesi Mehmet ve Selma Çakmakçı düğüne katılan tüm misafirlere düğünlerini onurlandırmalarından dolayı teşekkür ettiler.

Vansesi Gazetesi olarak genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dileriz.

Vansesi Özel Haber
Yorumlar 1
Taner Güldağlı 10 Ağustos 2021 14:58

Genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyorum

Bakmadan Geçme