Çaha: Dava Adamı Küsmez

AK Parti Van Milletvekili Adayları Prof Dr. Ömer Çaha ve Doç. Dr. Hamdullah Şevli gazetemizi ziyaret etti. Çaha, “Dava adamı küsmez, dava adamı alınganlık yapmaz. Dava adamı nerede, hangi şartlarda olursa olsun davasına sahip çıkar ve bir asker gibi canla başla çalışır” dedi.

İlhan Siyahtaş

Ak Parti Van milletvekili adayları seçim çalışmalarını ziyaretlerle sürdürüyor. AK Parti Van milletvekili adayları Prof Dr. Ömer Çaha ve Doç. Dr. Hamdullah Şevli  seçim çalışmalar kapsamında gazetemizi ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürü İkram Kali ile görüştü. Ziyarette Van’ın sorunları,  seçim süreci üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

“Seçimlere iddialı hazırlanıyoruz

Ziyarette konuşan AK Parti Van Milletvekili Adayı Prof Dr. Ömer Çaha seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini,  bu süreçte bütün meslek odalarını,  sivil toplum kuruluşlarını, esnafları toplumun farklı kesimlerini ziyaret etmeye devam ettiklerini kaydetti.  Bölgede rahatlama, huzur sağladığını bunu seçim çalışmalarında yakinen tanık olduğunu ifade eden Çaha,   “ Seçim çalışmaları kapsamında gittiğim hiçbir yerde hiçbir sorun yaşamadığımı söyleyebilirim.  Bazı kişisel durumlar olabiliyor. Ancak önemli olan bölgemiz, ilimiz genelinde bütün adayların ve partilerin siyasi çalışmalarını güven ve huzur içinde yürütebilmesidir. Seçimlere iddialı bir şekilde hazırlanıyoruz. Halkımızın Ak Parti iktidarına olan güvenini 7 Haziran günü tazeleyeceğinden eminiz” dedi. 

“Dava adamı küsmez, dava adamı alınganlık yapmaz”

Türkiye’nin ve bölgenin barış ve huzur İstediğini aktaran Prof Dr. Ömer Çaha, “ Bölgemizin ve ülkemizin ihtiyaç hissettiği en önemli değer barıştır. Türkiye şu anda bir barış havasını yakalamıştır. Barış havasını kalıcı hale getirmemiz için yoğun olarak çalışmamız ve Ak Parti’yi bir kez daha güçlü şekilde iktidara getirmemiz gerekir. Temel ilkemiz dövene elsiz, sövene dilsiz olmak gerek olacaktır. Herkesi kucaklayacağız, herkesin elini tutacağız. Her meseleye ve herkese karşı kucaklayıcı, merhametli ve af edici olacağız. İki taş birbirine çarptığı zaman ses çıkarır ve ikisi de zarar görür. Oysa bizim toprak veya su gibi olup taşı kendi içimizde hazmetmemiz gerekir. Dava adamı küsmez, dava adamı alınganlık yapmaz. Dava adamı nerede, hangi şartlarda olursa olsun davasına sahip çıkar ve bir bir asker gibi canla başla çalışır. AK Parti davasına gönül veren ve inan herkesi teşkilatımızın içinde görmek istiyoruz. Teşkilatımızla birlikte omuz omuza vermelerini arzu ediyoruz. ” dedi.

 “Büyük ilgi görüyoruz”

Milletvekili aday adayı Doç Dr. Hamdullah Şevli ziyarette basının önemine değinerek, seçimin huzur ve barış içinde geçmesini temenni etti.  Şevli " 7 Haziran günü yapılacak genel seçimlerin ilimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Van’da Ak Parti seçimden başarıyla çıkacak.  Çalışmalarımızı gece gündüz demeden sürdürüyoruz.  Seçim çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Halkımızdan büyük ilgi ve destek görüyoruz Biz halkın derdini kendimize dert edinerek yola çıktık. AK Parti adayları olarak Van ve Vanlılara hizmet etmek istiyoruz  " dedi.

“TOKİ sorunları çözülmesi gerekir”

TOKİ konutlarında yaşanan bir takım sorunların çözümü için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Şevli,”  Büyükşehir ve Edremit Belediyesi’nin TOKİ konut alanı bize devredilmedi. Bu nedenle mazereti üretmesi yanlıştır.   Orda bizim insanlarımız yaşıyor. Bütün kurumlar gibi ve belediyelerde vatandaşlarımıza hizmet götürerek başta çevre düzenlemesi olmak üzere bütün sorunlar çözülmelidir Büyükşehir, Edremit belediyelerinin sorumluluğunda bulunan sorunlar var. Onların çözümünü insanlarımız da belediyelerden istemeleri gerekir. Edremit TOKİ konutlarında yaşanan sorunlar bu anlamda çözülmelidir”  diye konuştu. 

Ziyaret nedeniyle AK Parti Van milletvekili adaylarına teşekkür eden Yazı İşleri Müdürümüz İkram Kali kendilerine başarılar dileğinde bulunarak konuklarını uğurladı. 

Bakmadan Geçme