B.VANSPOR’DA MUTLU SON

Spor Toto 3’ncü Lig 3’ncü Grup’ta mücadele eden temsilcimiz B.Vanspor ligin 33'cü haftasında Gölcükspor ile karşı karşıya geldi. Van Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmaya taraftarlar yoğun ilgi gösterdi B.Vanspor açısından son derece önemli olan karşılaşmadan B.Vanspor 3-0 kazanarak ligin bitimine 1 hafta kala ligde kalmayı garantilemiş oldu.

Rıdvan CAN

KARA-KOBRA TARAFTARLARI GÖRVELERİNİ YAPTI…

Van Atatürk Stadında oynanan karşılaşmayı yaklaşık 3 bin taraftar izledi. B.Vanspor için çok önemli olan Gölcükspor maçında özellikle Kara-Kobra taraftarları takıma tam destek verdi.  Karşılaşmanın son düdüğüne kadar destek veren Kara-Kobra Taraftarları  Başkanı Ercan Dülger’in yönetiminde maçtan saatler öncesinde stada gelerek tribünleri süsleyerek takımlarını bu önemli maçta yalnız bırakmadı. Özellikle Kara-Kobra taraftarları yaptıkları şovlarla B.Vanspor’a büyük destek verdi. Maç sonrasında takımı tribünlere çağırarak sevgi gösterisinde bulundular.

 

KAPATAN DÜMENE GEÇTİ…

Belediye Vanspor’un kendi evinde taraftarı karşısında 3-0 galip geldiği karşılaşmada oynadığı futbol ve attığı 2 golle takımını adeta ligde bırakan takım kaptanı Osman Yıldırgan, gemisini kurtaran kaptan olarak tribünlerden alkış aldı.

 

STAD: Atatürk

HAKEMLER: sezer Yalçın, Salim Şanlıer, Ümit Ambar,

B.VANSPOR: Taner Tamince, Birol Yiğit, Maksut Taşkıran, Emrah Tacir, Abdulkerim Kılıç, Semih Oğuz, Burak Bukel, Mustafa Can Cap, Osman Yıldırgan, Bilal Gücüyetmez, Yusuf Akbulut,

 

GÖLCÜKSPOR:  Özcan Bozan, Ensar Çetinkaya, Mehmet Öztonga, Kemal Can Aydemir, İbrahim Demirer, Yağız Göktuğ Taşbulak, Oğuzhan Demirer, Bedirhan Adanur, Aykut Öngel, Burak Oğulcan Demir, Burak Süleyman,

 

HAKEMLER: Sezer Yalçın, Salim Şanlıer, Ümit Ambar,

 STAT; VAN ATATÜRK

GOLLER: dk.8 ve 18. Osman Yıldırgan) 48, Yusuf Akbulut)

 

B.VANSPOR KÜMEDE KALDI…

Şiddetle puana ihtiyacı olan taraf temsilcimiz B.Vanspordu  Kara-Kobra taraftarlarının büyük desteğini arkasına alarak karşılaşmaya rakibine oranla daha istekli ve baskılı başladı. Savunma güvenliğinin ön planda tutan ve ilk ciddi hücumu karşılaşmanın 8’nci dakikasında Gölcükspor kalesine gerçekleştiren B.Vanspor takım kaptanı Osman Yıldırgan’ın ayağından kazandığı golle 1-0 öne geçti.

 

Golden sonra B.Vanspor daha atak bir görüntü sergilemeye başladı. Maksut Taşkıran’ın 12'inci dakikada net bir fırsaattan yararlanamazken, 18'dakikada bu kez sahneye yine kaptan çıktı. Burak Bükel’in sol kanattan ceza alanına yaptığı ortayı iyi takip eden kaptan Osman Yıldırgan, gelişine sert vurdu topu kalecinin solundan filelere göndererek takımını 2-0 öne geçirdi.

 

İkinci yarıya etkili başlayan taraf yine B.Vanspor oldu. Özellikle rakip kaleye kanatlardan yüklenen Siyah-Kırmızılılar  Gölcük kalesinde  oluşturulan karambolde topu Gölcük savunması kornere attı. Dk.49.  kornerden gelen topa  karambolden iyi yükselen Yusuf Akbulut, takipçiliği ve iyi bir kafa vuruşu ile topu filelere bırakarak, skoru 3-0 yaptı. Bu golden sonra iyice rahatlayan B.Vanspor daha rahat bir futbol oynamaya başladı. kalan dakikalarda Gölcükspor’un iki önemli atağında Kaleci Taner golle izin vermedi kalan dakikalarda başka gol olmadı ve maç 3-0 B.Vanspor’un galibiyetiyle sonuçlandı.

Bu galibiyetle birlikte ligin bitimine 1 hafta kala Gölcükspor’u 3-0 yenen B.Vanspor  ligde kalmayı garantiledi. Ligin son haftasında Yimpaş Yozgatspor’a konuk olacak olan temsilcimiz B.Vanspor Yozgat maçıyla 2013-2014 futbol sezonunu kapatmış olacak.

 

BELEDİYE VANSPOR KÜME KALIŞINI TARAFTARLARIYLA KUTLADI…

Van’da oynanan maçtan sonra taraftarlarıyla kümede kalma sevincini yaşayan B.Vanspor’lu futbolcular ve teknik heyet ve yöneticiler ve taraftarlar kümede kalmasını Van Atatürk Stadyumunda birlikte kutladı. Ligde son iki haftaya girilirken, ligde kalma adına çok önemli bir üç puan alan temsilcimiz B.Vanspor bu sonucun ardından puanını 40 yaparak ligde kalmayı garantilemiş oldu. Temsilcimiz B.Vanspor gelecek hafta Yimpaş Yozgatspor'a konuk olacak. 

Bakmadan Geçme