BÜYÜKŞEHİR'DEN ÜCRETSİZ KURS

Van Büyükşehir Belediyesi, Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) sınavına katılacak adaylar için düzenlediği ücretsiz hazırlık kursu devam ediyor.

Van Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübünün organizasyonunda, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Halk Eğitim merkezlerinin desteğiyle İpekyolu ilçesi Anadolu İMKB Fen Lisesi kapalı spor salonunda uzman eğitmenler eşliğinde yapılan POMEM kursuna ilgi sürüyor. Polis, Astsubay, Subay ve Bekçi alımlarında fiziki yeterlilik parkurlarına hazırlanan gençlere yönelik açılan kurslar adaylara, programlı ve profesyonel bir çalışma imkânı sunuluyor.

Haftanın 4 günü süren ve ücretsiz kayıtların devam ettiği POMEM hazırlık kursları ile ilgili konuşan kurs hocası Nihat Akkoyun, kursa talebin çok fazla olduğunu belirterek, düzenlenen eğitim takvimiyle tüm adayları en iyi şekilde parkura hazırladıklarını söyledi. Daha önce böylesi kursların ücreti nedeniyle tercih edilmediğini vurgulayan Akkoyun, ‘‘Geçtiğimiz senelerde polislik-askerlik sınav parkurları için ücretli kurslar vardı. Durumu iyi olmayan adaylar katılamıyordu. Bu sezon Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği kurs ile birçok aday eğitimli bir şekilde parkura girecek. Kursumuza kayıtlar devam ediyor. Detaylı bilgi için adaylarımız 0538 515 93 40 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirler’’ dedi.

Bakmadan Geçme