BÜYÜKŞEHİR İMAR TOPLANTILARINI SÜRDÜRÜYOR

Büyükşehir Belediyesi şehrin sıkışan ve düzensiz imarını rahatlatmak için hazırlanan revizyon projesine dahil edilen mahallelerde vatandaşlarla toplantılarına devam ediyor.

Vansesi Haber Merkezi

Kentte bugüne kadar yapılan en büyük revizyon projesini hayata geçirmeye hazırlanan Büyükşehir Belediyesi, imar çalışmalarıyla ilgili vatandaşları bilgilendiriyor. Büyükşehir Belediyesi Hacıbekir Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısı Cevdetpaşa Mahalle sakinlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda yapılacak imar çalışmalarıyla ilgili vatandaşlara bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Ali Özvan ve İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Seyfullah Şağban, imar uygulanacak mahalle sakinleri ile koordineli şekilde çalışılacağını mahalleliye anlattı.

İmar revizyon çalışmalarında her kesimin fikir ve taleplerini dinlendiğini ifade eden Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Ali Özvan, revizyon çalışmasında mahalle sakinlerinin onayına büyük önem verdiklerini belirtti.

Revizyon çalışmasının hazırlanan slayt eşliğinde anlatıldığı toplantı, katılımcıların sorularının cevaplandırılmasının ardından sona erdi.

Bakmadan Geçme