BÜYÜKŞEHİR İÇİN ÜÇ PUAN ŞART

Spor Toto 3. Ligin 34. haftasında sahasında yarın ligin güçlü takımlarından Darıca Gençlerbirliğini ağırlayacak olan temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor bu kritik maçta üç puan hedefliyor.

Rıdvan CAN

Deplasmanda aldığı Niğde mağlubiyetinin ardından sıkıntılı bir haftaya giren Van Büyükşehir Belediyespor yarın oynayacağı Darıca maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Zeki Yılmaz,yönetiminde Şahabettin Özarslaner tesislerinde ara vermeden sürdürüyor.

Ligin son beş maçının üçünü içerde ikisini ise deplasmanda oynayacak olan Kırmızı-Siyahlılarda Teknik Direktör Zeki Yılmaz, Darıca karşısında mutlaka üç puan hedeflediklerini, tüm çalışmalarını galibiyet üzerine yaptıklarını, bu kritik maçta tüm taraftarlara ve Vanspor'a gönül verenleri tribünde görmek istediklerini kaydetti.

KARA-KOBRA TARAFTARLARI COŞMAYA HAZIRLANIYOR

Darıca Gençlerbirliği karşılaşması için Kara-Kobra Taraftarlar Derneği Başkanı Ercan Dülger, kolları sıvadı. Niğde deplasmanından alınan mağlubiyetle düşme hattının sadece 2 puan üstünde bulunan Kırmızı-Siyahlılar yarın sezonun en önemli kritik maçlarından birine çıkacak. Van Büyükşehir Belediyespor'da bu maçtan 3 puanla ayrılarak düşme hattından uzaklaşmanın hesapları yapılırken, Kara-Kobra taraftarları  bu maç için adeta seferberlik ilan etti. Tesislerden takımı meşalelerle uğurlamayı ve stadyuma kadar konvoyla eşlik etmeyi planlayan Kırmızı-Siyahlı taraftarlar, karşılaşma boyunca da takımlarını yalnız bırakmayacaklar.

Bakmadan Geçme