BÜYÜKŞEHİR COŞKUYLA KARŞILANDI

Büyükşehir Belediyespor ligin 21'nci haftasında deplasmanda Kütahyaspor'u 2-1 yenerek altın değerinde üç puan alan Van Büyükşehir Belediyespor kente döndü. Büyükşehir Belediyespor'u taraftarlar çiçeklerle karşıladı.

Rıdvan CAN

Van Büyükşehir Belediyespor Kara kobra taraftarlar Derneği öncülüğünde toplanan taraftarlar, Kütahya deplasmanından üç puanla dönen Van Büyükşehir Belediyespor kafilesini Van Ferit Melen Hava Alanında çiçeklerle karşılayarak,  hafta sonu Karacabey maçı öncesi moral verdiler.

Kütahya’dan hava yolu ile Van’a dönen Van Büyükşehir Belediyespor kafilesini 100’e yakın taraftar ellerinde çiçeklerle ve konfetilerle karşıladı.

Hava alanında kısa bir açıklama yapan takım kaptanı Ali Kurt, taraftarlarımız her şeyin en iyisine layık bu taraftara şampiyonluk yakışır Kütahya deplasmanından puanla döndükleri için çok mutlu olduklarını da sözlerine ekleyen Kurt, “Üç puanı taraftarlarımıza hediye ediyoruz” dedi.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan

Kara Kobra Taraftarlar Derneği başkanı Ercan Dülger ise, Kütahya gibi güçlü bir takım da sahası ve taraftarının önünde alınan üç puan çok kıymetlidir. Bu anlamda yüreğini sahaya yansıtan futbolcular ve teknik heyeti kutluyorum” dedi.

Kaptan Ali Kurt ve futbolcularla konuşan taraftarlar, Van Büyükşehir Belediyespor’dan çok şey beklediklerini ve sahada taşıdıkları formaya yakışır şekilde mücadele ederek, Van’a şampiyonluk yaşamak istediklerini anlattı. Kırmızı Siyahlı futbolcular gördükleri ilgi ve alakadan dolayı taraftarlara teşekkür ederek otobüsle kulüp tesislerine geçti.

 

 

 

Bakmadan Geçme