Büyükşehir Belediyesi kadınlarla buluştu

Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı Hacıbekir Mahallesindeki kadınlarla bir araya geldi.

Vansesi Haber Merkezi

Vali Mehmet Emin Bilmez'in eşi Meral Bilmez’in himayelerinde Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Selma Biçek'in koordinatörlüğünde düzenlenen Gönülden Gönül'e Dost Sohbetleri" kadınları bir araya getirmeye devam ediyor.

Bu haftaki toplantı kadınların yoğun katılımıyla Hacıbekir Mahallesi Kültür Merkezinde yapıldı. Toplantıya Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Selma Biçek, Aile Terapisti Dr. Zübeyde Tezcan katıldı. Dr. Tezcan Kadılara mutlu aile, aile içinde iletişim, sevgi ve saygı atmosferi gibi konularda bilgi verdi.

Sohbet ve kaynaşma havasında geçen programda Biçek ve Tezcan kadınlarla da bir araya gelip tek tek sohbet edip talep ve sıkıntılarını dinledi.  İkramlarında yapıldığı buluşmada ayrıca kadınlarda bir birlerini tanıma fırsatı buldular.

İlimizin her köşesindeki kadınlarımıza ulaşmak onların sıkıntılarına çare olmak hayatlarına dokunmak adına bu programları yaptıklarını belirten Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Selma Biçek “ Programlarımız iki haftada bir farklı mahallelerde yapılıyor. Bugünde Hacıbekir Mahallesinde bulunan kadınlarla bir araya geldik. Ben bu toplantıların çok verimli olduğunu düşünüyorum. Bu toplantılarda hem bir birimizi tanıyoruz hem de sıkıntılarımızı mutluluklarımızı bir birimizle paylaşıyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme