Bursa'da patlama

Bursa’da Ulucami yanında saat 17.25 sıralarında patlama meydana geldi. Patlamanın 25 yaşlarında bir kadın canlı bomba nedeniyle yaşandığı, patlamada ölen kişinin de bu kadın terörist olduğu bildiriliyor. Patlama nedeniyle 17 kişinin yaralandığı öğrenildi. Bursa'dan gelen son dakika haberlerini anında aktaracağız...

Bursa'daki patlamanın 25 yaşlarında bir kadın canlı bomba nedeniyle yaşandığı, patlamada ölen kişinin de bu kadın terörist olduğu bildiriliyor. Patlama nedeniyle 17 kişi yaralandığı öğrenildi.

 

Son Dakika Haberi: Edinilen  bilgiye göre, saat 17.25 sıralarında şehir merkezinde büyük bir patlama sesi duyuldu.
Ulucami’nin batı kapısının önünde meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre bir kişi öldü, 17 kişi yaralandı. Patlamada ölen kişinin 25 yaşlarındaki kadın canlı bomba olduğu öğrenildi. 
Cami karşısındaki dükkanların  camları kırılırken, vitrin parçaları ve mallar etrafa saçıldı. Şiddetli patlamanın sesinden korkan vatandaşlar, canlı bomba olduğunu sanarak kaçışmaya başladı. Ana baba günü yaşanırken, camideki vatandaşlar da korkarak Ulucami’yi tahliye etti.

 Olay yerine çok sayıda polis, ambulans ve itfaiye sevk edildi.  Kanlar içindeki yaralılara ilk müdahaleyi vatandaşlar yaptı. Kolundan ve bacalarından yaralananlara vatandaşlar tahtadan atel yaptı. Trafik kilitlendiği için polis ve 112 ekipleri bölgeye ulaşmakta zorlandı.

Bakmadan Geçme