Burak Durgun'dan bir madalya daha

Kadıköy Boks Kulübü tarafından İstanbul'da düzenlenen boks turnuvasında Van'ı temsilen katılan Vanlı boksör Burak Durgun karşılaştığı Kırgız rakibini 4. raund da yenerek Van'a madalya ile döndü.

İlimizin son yıllarda yetiştirdiği önemli boksörlerden olan Burak Durgun, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Kadıköy Boks Kulübünün düzenlediği TV 8.5'da canlı yayınlanan boks gecesinde karşılaştığı Kırgız rakibini 4 raund süren müsabakada 2-1 yenerek, Van'a madalya ile döndü.

Ulusal ve uluslararası arenada ilimizi başarıyla temsil ederek birçok organizasyonda madalya kazanan Vanlı boksör Burak Durgun, üst düzey boks yetenekleri, oyun zekası ve çalışma azmiyle her zaman zirvede kalarak sayısız başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Gazetemize açıklamalarda bulunan Burak Durgun, “Katıldığım bütün organizasyonlarda olduğu gibi Van'ı bu organizasyonda da başarıyla temsil ederek, kariyerime yeni bir başarı daha eklediğim için çok mutluyum. Bu turnuvaya katılmama destek olan Bilal Pastanesi, Kadayıfçı Ali Usta ve Azizoğulları'na verdikleri desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme