BİRLİK BERABERLİK RUHUYLA KAZANIYORUZ

Ergene Velimeşe deplasmanında alınan galibiyetin takıma büyük bir moral getirdiğini ifade eden Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, 'Biz göreve geldiğimizde bir hayalimizin olduğunu söyledik. Hayalimiz önce 2'nci lig dedik. Çok şükür 2'nci lige çıktık. Bir halimiz daha var dedik oda 1'nci lig. Daha sonra süper lig hedefimizdir. Vanspor, bu şehrin lokomotifi ve tanıtım elçisi ve marka değeridir. Vanspor ne kadar güçlü olursa, Van'ın adı o kadar daha fazla duyulur. Van her şeyiyle süper ligi fazlasıyla hak ediyor. Her türlü güç ve imkana sahibiz. Yapmamız gereken tek şey ise birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmektir' dedi.

Rıdvan Can

 

Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, 3-1'lik Ergene Velimeşe galibiyeti sonrası gazetemize yaptığı açıklamada "Ligin 6'ncı haftasında deplasmanda alınan Ergene Velimeşe galibiyetiyle şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Sezon sonunda mutlu sona ulaşmak için birlik ve beraberliğimizi koruyarak kenetlenirsek şampiyon oluruz" diye konuştu.

 

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Vanspor'un Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, takımlarının ligde 5 galibiyet 1 beraberlik ve Ziraat Türkiye Kupası'nda aldığı galibiyet ile birlikte yakaladığı çıkışını devam ettirmesi gerektiğini ve bunun tek yolunun ise kenetlenmekten, birlik ve beraberliğin pekişmesi ile mümkün olacağını söyledi.

 

"Vanspor'umuza sahip çıkalım"

Başkan Yenitürk, Vanspor'un çok büyük bir camia olduğunu belirterek, "Son iki yılda yakaladığımız büyük başarının arkasında yatan ana neden taraftarın ve Vanspor'un arasındaki büyük birlik ve beraberlik sayesinde olmuştur. Zor bir ligde, çok güçlü takımlarla mücadele ediyoruz. Henüz ligin başları da olsa ligde ağırlığımızı koymaya devam etmeliyiz. Biz göreve geldiğimizde bir hayalimizin olduğunu söyledik. Hayalimiz önce 2'nci lig dedik. Çok şükür 2'nci lige çıktık. Bir halimiz daha var dedik oda 1'nci lig. Daha sonra süper lig hedefimizdir. Vanspor, bu şehrin lokomotifi ve tanıtım elçisi ve marka değeridir. Vanspor ne kadar güçlü olursa, Van'ın adı o kadar daha fazla duyulur. Van her şeyiyle süper ligi fazlasıyla hak ediyor. Her türlü güç ve imkana sahibiz. Yapmamız gereken tek şey ise birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmektir. Taraftarlarımızın bize verdiği büyük destek en büyük gücümüzdür. Halkın desteğini alan Vanspor'un artık iş adamlarımızın da desteğini alacağını umuyoruz. Yakaladığımız bu çıkışı sürdürmek için desteğe ihtiyacımız var. Vanspor'u daha iyi yerlerde görmek istiyorsak takımımıza şehir olarak daha fazla sahip çıkmamız gerekir. Bir hayalimiz var dediğimizde hiç kimse 2'nci lig hayalimize bu kadar çok yaklaşacağımızı beklemiyordu. Biz iki yılda muhteşem bir çıkış yakaladık. Şehir olarak, geldiğimiz bu noktanın kıymetini bilelim ve Vanspor'umuza artık maddi ve manevi olarak sahip çıkalım" şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme