BİLİCİ ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

AK Parti Van Milletvekili Mustafa Bilici, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin yasama tatiline girmesi ile birlikte seçim bölgesinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Van Milletvekili Mustafa Bilici, AK Parti İl Başkan yardımcıları Abdulahat Arvas, İrfan Teke ve beraberlerindeki heyetle Gökkuşağı, Umut Işığı ve Veren El derneklerini ziyaret etti. Dernek yönetim kurulu başkanları ve üyeleriyle bir araya gelen Mustafa Bilici, derneklerin faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgi alarak, kendileriyle gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Mustafa Bilici, Ramazan ayının ruhuna uygun olarak ve diğer zamanlarda hayır işlerinde yarışan, yüce dinimiz İslam’ın öngördüğü şekilde paylaşmayı ve yardımlaşmayı teşvik ederek, faaliyetlerinde topluma örnek olmayı amaç edinmiş sivil toplum kuruluşlarına her zaman ihtiyaç olduğunu söyledi.
Mazlumder Van Şubesi’ni de ziyaret eden Van Milletvekili Mustafa Bilici, şube başkanı ve üyeleriyle birlikte çözüm süreci konusunda fikir alışverişinde bulundu. Şube başkanı süreçten duydukları memnuniyeti dile getirerek, boşaltılan yerleşim yerlerine geri dönüşlerde yaşanan sıkıntıları dile getirdi. Van Milletvekili, devam eden süreç ile birlikte bölgede hayatın normalleştiğini, ülkedeki toplamsal barışın kalıcı hale gelmesi için çalışmaların devam ettiğini ifade ederek, nihai sonuç için herkese ve özellikle sivil toplum kuruluşlarına büyük sorumluluk düştüğünü söyledi.
vanhaber, van, haber, van haber

Bakmadan Geçme