BİLİCİ, KÜRTLER BAŞBAKAN’A SAHİP ÇIKMALIDIR

Başbakan Erdoğan’a bu süreçte en çok Kürtlerin sahip çıkması gerektiğini ifade eden AK Parti Milletvekili Mustafa Bilici, bu operasyonların asıl hedefi çözüm süreci olduğunu söyledi.

Fazıl ERÜŞ

AK Parti İpek Yolu İlçe Teşkilatı 2. Danışma Meclisi toplantısı gerçekleştirdi.  AK Parti İl binasında gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Milletvekili Mustafa Bilici, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Nuri Gülaçar, AK Parti İl Başkanı Abdullah Aras, AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan ve çok sayıda partili katıldı.

Bayram sevinci yaşayacağımıza inanıyorum

Yerel seçimlere kısa bir süre kaldığını belirten AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan, “30 Mart günü Van halkı ile yerel yönetim anlamında kucaklaşmak zorundayız. Belediye Başkan adaylarımızın kollarına girip onlara destek olursak hep birlikte bir bayram sevinci yaşayacağımıza inanıyorum. Popülist anlayıştan ve insanları etkileyen bir taarruzdan uzak siyaset yapıyoruz. Korkutmayan, ürkütmeyen ve azarlamayan tarzda bir siyasetimiz var” dedi.

Yerel seçim sadece bir belediye başkanlığı seçimi değildir

Van İlinde inat ve iddialaşma siyaseti istemediklerini vurgulayan Kuşan, “ Mevcut belediye döneminde yapılmamış eksik kalmış bir çok hizmeti tamamlamak, düzeltmek yine bize nasip olacaktır. 2014 yerel seçimleri sadece bir belediye başkanlığı seçimi değildir. Bunu iyi görelim ve iyi hissedelim. Bu seçim Türkiye’nin geleceğini belirleyecektir” şeklinde konuştu.

Seçmenlerle birebir görüşmeliyiz

İpekyolu İlçe Başkanlığının çalışmalarından övgü ile söz eden AK Parti İl Başkanı Aras, “Daha çok çalışmalıyız. Ev ev kapı kapı dolaşmalıyız. Her mahallede kaç seçmen var gerekirse bu seçmenlerle birebir görüşmeliyiz. Bu şekilde çalışmasak başarısız oluruz. Bu nedenle parti çalışanlarımıza çok görevler düşüyor” dedi.

Kürtler Başbakan’a çok şey borçludur

Başbakan Erdoğan’a bu süreçte en çok Kürtlerin sahip çıkması gerektiğini ifade eden AK Parti Milletvekili Mustafa Bilici, “ Bu operasyonların asıl hedefi çözüm sürecidir. Kürtler ve Bölge halkı Başbakan’a çok şey borçludur. Bu operasyonları yapanlar ‘Mavi Marmara’ rövanşını almak isteyenlerdir. Dış güçlerdir.  Bunlar büyüyen ve gelişen bir Türkiye istemiyorlar” diye belirtti.

İpekyolu destan yazacaktır

İpekyolu İlçe Teşkilat toplantısının heyecan verdiğini belirten AK Parti Büyükşehir Belediye başkan adayı Osman Nuri Gülaçar, “ AK Parti değerler partisidir. Benim gördüğüm İpekyolu İlçe teşkilatı 30 Mart günü büyük bir destan yazacaktır”  dedi. 

Bakmadan Geçme