BELEDİYEYİ AK PARTİ’DEN ALACAĞIZ

Yerel seçimler öncesi iddialı konuşan Barış ve Demokrasi Parti’si Bahçesaray İlçe Başkanı Sait Tanrıverdi: Halk rengini belirlemiş ve kararını vermiştir. Seçimi biz kazanacağız.

Fazıl ERÜŞ

Yaklaşan yerel seçimler öncesi partilerde seçim çalışmalar yoğunlaştı.  Barış ve Demokrasi Partisi Bahçesaray İlçe Başkanı Sait Tanrıverdi, Bahçesaray belediyesini adayları M. Galip Aykut ile kazanacaklarını söyledi.

Genç bir belediye başkan adayı ile yola çıktık

Barış ve Demokrasi Partisi Bahçesaray İlçe Başkanlığını yaptığını belirten Sait Tanrıverdi,“ Yaklaşık 8 bin 500 seçmenimiz var. Genç bir belediye başkan adayı ile yola çıktık. Köy, köy mahalle, mahalle geziyoruz. Geçen seçimlerde belediye başkanlığını 80 oy ile kaybettik. Genel seçimlerde yine AK Parti öndeydi. Bunun en önemli nedeni milletvekili adayımız Kemal Aktaş’ın cezaevinde bulunmasıydı.  Çünkü Bahçesaray halkı vekilimizi tanımıyordu. Sadece onun fotoğrafıyla seçim çalışmasını yürütüyorduk. Bu nedenle böyle bir sonuç aldık” dedi.

Belediye’ye ait bir ambulans bile yok

Bahçesaray belediyesini 25 yıldır iktidar partilerinin kazandığını söyleyen Tanrıverdi, “ Bu defa bu böyle olmayacak. Bahçesaray’ın beş mahallesi olmasına rağmen bu mahallelerde hiçbir çalışma yapılmamıştır. Belediye çalışanları maaşlarını alamıyorlar. Belediye’ye ait bir ambulans bile yok. Belediyenin bir sürü yolsuzlukları vardır. Bahçesaray’da AK Parti’nin seçim çalışması yapacak yüzü kalmamıştır. Köylerin İlçe Belediye Başkanlığı için oy kullanması ise bizim lehimize olacaktır. Çünkü şimdiye kadar köylere hiçbir hizmet götürülmemiştir. Belediye seçimlerini kazandıktan sonra yolsuzlukların üzerine gideceğiz” diye belirtti.

İktidarın elinde olan belediyeyi alacağız

Tanrıverdi, “Bahçesaray’ın hizmet yapabilecek ve dik durabilecek bir başkan adayına ihtiyacı vardı. O adayı biz belirledik. Adayımız M. Galip Aykut’a çok güveniyoruz. Halkın gücüyle modern bir belediye inşa edeceğiz. Adayımız ahlaki anlamda duruşu net olan bir isimdir. Geçmişi temiz, kendisi dürüst biridir. Bunlar halk arasında konuşuluyor, bunu görüyoruz. Bahçesaray’da devrim yapacağız. İktidarın elinde olan belediyeyi alacağız. Halk rengini belirlemiş ve kararını vermiştir ” şeklinde konuştu. 

Bakmadan Geçme