B.Büyükşehirspor Antalya Yolcusu

Ligin ilk yarısını Etimesgut Belediyespor galibiyetiyle kapatan Van Büyükşehir Belediyespor ikinci yarı hazırlıkları için 27 Aralık’ta Antalya'da kampa girecek.

Rıdvan CAN

2014-2015 futbol sezonu ilk devresini 17 puanla tamamlayan Büyükşehir Belediyespor ikinci devre hazırlıklarına erken başlıyor. B.Belediyespor devre arası hazırlıklarını Antalya’da gerçekleştirecek. Kırmızı siyahlılar ikinci devrenin ilk maçı olan Beylerbeyispor karşılaşmasına kadar çalışmalarını Antalya’da sürdürecek. Kırmız siyahlılar kamp programı kapsamında hazırlık maçları yapacak.

KAMP 15 GÜN SÜRECEK
Antalya kampı ile ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı M.Muhsin Bayram Antalya kampının 15 gün süreceğini,  hazırlık dönemini en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini belirtti. Bayram, '' Ligin ilk yarısında hedeflerimizden uzaklaştık, ama ikinci yarıda kayıplarımızı telefi edeceğiz.  Çünkü ilk 6'da yer alarak, bir üst lige çıkma iddiamız devam ediyor. Ligin ikinci devresinde Van’ın adını daha iyi yerlere taşıyacağız. Hedefimize ulaşmak için kamp döneminde ara transfer görüşmelerini de gerçekleştireceğiz.  Yapacağımız transferlerle ikinci yarıda daha disiplinli daha iyi mücadele eden bir takım oluşturarak hedefe doğru emin adımlarla ulaşacağımıza inanıyorum'' diye konuştu.
DEVRE ARASINI DEĞERLENDİRECEĞİZ
Teknik direktör Tarık Daşgün ise Antalya kampında dayanıklılık ve kuvvet ağırlıklı bir çalışma stratejisini uygulayacaklarını belirterek, devre arasını en iyi şekilde değerlendireceklerini söyledi.

TRANSFER YAPACAĞIZ

Hazırlık dönemini iyi değerlendirmek istediklerini ifade eden Büyükşehir Belediyespor Kulüp Sözcüsü Metin Doğrul “İkinci yarı play-off hedefini zorlayan bir takım oluşturacağız. Yönetim olarak oyuncularımızın ilk yarıda gösterdikleri performans ve teknik heyetimizin vereceği rapor doğrultusunda transfer yapacağız. Devre arası kampta eksik gördüğümüz yerlere mutlaka transferler yapılacaktır" dedi.

Bakmadan Geçme