Başlıca Termal İçlik Türleri

Başlıca Termal İçlik Türleri

İç giyim de en az dış giyim kadar önemli olan bir olgudur. Bu noktada kimi iç giyim ürünleri sadece kadınlar, kimi iç giyim ürünleri ise sadece erkeklere özgü olan ürünlerdir. Termal içlik ise uniseks yani hem kadınların, hem de erkeklerin giydiği ender giysiler arasındadır. Elbette kadınlar ve erkekler için ayrı ayrı üretilirler. İçlik olarak muhtelif modellerde atletler ve taytlar vardır. Burada atletler kısa kollu, kolsuz ya da uzun kollu olabilir.

Termal İçlik Ürün Özellikleri ve Fiyatları

Termal içlik adından da anlaşılabileceği gibi soğuk kış ayları için özel olarak üretilen ürünlerdir. Özel bir dokuları vardır. Soğuğu geçirmezler. Elastan bir dokuları vardır. Teni hareket kabiliyetini etkilemeden sararlar. Nem transferini hızlı bir biçimde gerçekleştirir. Doğal lifli bir yapısı vardır. Fiyatları ise üretici markasına, türüne ve modeline göre değişir.

Siz de ürün kalitesinden emin olduğunuz termal içlik  alt ya da üst giyim parçalarını https://www.dagi.com.tr/erkek-termal-giyim-modelleri adresinden dilediğiniz zaman, yerinizden hiç kalkmadan güvenle satın alabilirsiniz.

 

Bakmadan Geçme