Başkan Türkmenoğlu aşı stantlarını ziyaret etti

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Van İl Sağlık Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen aşı stantlarını ziyaret ederek, tüm vatandaşların aşı kampanyasından faydalanması gerektiğini söyledi.

35 yaş üzeri vatandaşlara korona virüs aşısının yapıldığı stantları ziyaretinde konuşan Başkan Türkmenoğlu, salgın döneminde fedekârca vatandaşlara hizmet eden sağlık çalışanlarına da teşekkür ederek, aşı yaptırmaya gelen vatandaşlara da meyve suyu ikram etti.

Aşı stantlarında vatandaşlarla konuşan Başkan Türkmenoğlu, "Sağlığımız, ailemiz ve sevdiklerimiz için oldukça önemlidir. Birlik ve beraberliğimizi sağlıklı yürütmek için bazı fedekârlıklarda bulunmalıyız. Aylardır sağlık çalışanları bu fedakârlığı yaptılar. Sıra bizlere geldi. Aşılarımızı yaptırarak, onların emeklerine karşılık vermeliyiz. Aşı stantları vatandaşlarımız için büyük kolaylık oldu. Yoğunluğun olduğunu da görüyoruz. 20 yıllık AK Parti Hükümetleri döneminde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde sağlık alanında sayısız başarıya imza atıldı. Dünyayı etkisi altına alan salgın döneminde de hükümetimizin almış olduğu kararlar neticesinde sürecin en az riskle atlatılması için atılan adımlara hepimiz şahit olduk. Milleti için gece gündüz demeden çalışan bir liderimiz ve hükümetimiz var" dedi.
Sistem üzerinden kontrolleri yapıldıktan sonra 1 ve 2. doz aşılarını yaptıran vatandaşlara teşekkürlerini ileten AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Salı günü sabah saatlerinde kurulan ve cumartesi gününe kadar sürecek olan korona virüs aşı ve bilgilendirme stantlarında bir haftada il genelinde 300 bine yakın kişiye aşı uygulaması yapıldığını ifade etti.
Aşı olmaya gelen vatandaşlar ise uygulamadan memnun olduğunu dile getirerek, sağlık çalışanları ve yetkililere teşekkür etti.

Bakmadan Geçme