Başkan Tanış, esnaflarla buluştu

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, Ayağa Kalk Hoşap Projesi 2. Etap çalışmaları kapsamında Hoşablı esnaflarla istişare toplantısı düzenledi.

Vansesi Haber Merkezi

Toplantıda, Hoşap Projesi kapsamında hayata geçecek çalışmaları anlatan Başkan Tanış, esnafların sorularını tek tek yanıtladı.

Başkan Tanış, toplantıda yaptığı konuşmada, Hoşap projesi kapsamında 2. etap çalışmalarına bir an önce başlamak istediklerini söyledi.

Başkan Tanış, “İki yıldır üzerinde titizlikle çalıştığımız Hoşap projemizin çalışmalarına geçen aylarda başlamıştık. Hoşap’ın çehresini değiştirecek bu projede her çalışmamızdan önce mahalle sakinleri ile oturup görüş alışverişinde bulunuyoruz. Bugünde ikinci etap çalışmalarından etkilenecek esnaflarımızla birlikteyiz. Gürpınar Belediyesi olarak Hoşab mahallemizde kimsenin gönlünü kırmadan, hak ve hukuk kurallarına tam riayet ederek başarılı bir çalışmaya imza atmak istiyoruz. Bizim Hoşap’lılardan beklentimiz bu tarihi fırsata sahip çıkıp her türlü kolaylığı sunmalarıdır.” ifadelerini kullandı.

Toplantıya AK Parti Gürpınar İlçe Başkanı Taha Güngör, Belediye Meclis Üyeleri ve ilgili teknik personeller de katıldı.

Bakmadan Geçme