Başkan Say Milli Atlet Değer'i tebrik etti

Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, Romanya'da gerçekleştirilen Balkan Gençler Atletizm Şampiyonasında farklı kategorilerde 2'ncilik ve 3'ncülük madalyasıyla dönen Mahsum Değer'i tebrik ederek çeşitli hediyeler verdi.

Vansesi Haber Merkezi

2-3 Temmuz 2019 tarihinde Romanya’daki şampiyonaya katılan Vanlı Mahsum Değer, 5 bin metrede Balkan 2’ncisi, 3 bin metrede ise Balkan 3’ncülüğü elde ederek Van’ı gururlandırdı. Van’a gelişi sonrası ilk olarak Edremit Belediye Başkanı İsmail Say’ı, hocası Milli Atletizm Antrenörü Hüseyin Esen ile birlikte ziyaret eden Değer, Say’a şampiyonayla ilgili bilgiler verdi. Çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirten Esen, hedeflerinin Kasım 2019 tarihinde Arjantin’de yapılacak olan dünya şampiyonasında madalya ile dönmek olduğunu belirtti. Madalya alacak güçte olduklarını vurgulayan Esen, alınan başarıdan dolayı kendilerini ödüllendiren Başkan Say’a teşekkür etti.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, elde edilen başarıdan dolayı hocası Hüseyin Esen ve Mahsum Değer’i tebrik etti. Çalışmalar sonucunda Değer’in dünya şampiyonasından da madalyayla döneceğine inandığını vurgulayan Başkan Say, Değer ve Esen’e çeşitli hediyeler verdi.

Hüseyin Esen ve Mahsum Değer de Başkan Say’a milli takım eşofmanı hediye ederek, başarılar diledi.

 

Bakmadan Geçme