BAŞKALE'DE KAYNAŞMA YEMEĞİ

Van'ın Başkale ilçesinde düzenlenen yemekli bir programda, kamu kurum ve kuruluş yöneticileri, sivil toplam kuruluşu (STK) temsilcileri ve esnaf bir araya geldi.
Başkale Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Kerem Karaman tarafından organize edilen etkinlikte, ilk kez kamu kurumlar, STK'lar ve esnaf bir yemek programında buluştular. Başkale’de bulunan bir restorantta düzenlenen yemek programına Kaymakam Murat Büyükköse, Belediye Başkanı Hecer Sarihan, İlçe Jandarma Komutanı Özcan Mete Özcan, Emniyet Müdürü Sedat Bülbül, Komando Tabur Komutanı Adem Şakrak, STK temsilcileri, kamu kurum ve kuruluş amirleri ve esnaflar katıldı.
Yemek programında konuşan İlçe Kaymakamı Murat Büyükköse, tanışma amaçlı düzenlenen bu etkinliğin hayırlara vesile olmasını dileyerek "Başkale’ye kısa bir zaman önce gelmeme rağmen gerçekten burayı çok sevdim. Burada halkımızla, kurumlarımızla STK'larımızla yapacağımız görüşmelerin ilçemiz için çok önemli olduğunu belirtmek isterim. Hepimiz bir olursak ilçemizde daha güzel çalışmalar yapacağız" dedi.
Yemek programını organize eden Başkale Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Kerem Karaman ise, uzun süreden beridir söyle bir kaynaşma programı düzenlemeyi düşündüklerini belirterek "Gerçekten bir sivil toplum örgütü olarak bunu hep uzaktan da olsa şöyle gözetledik. Uzun zamandır bazı nedenlerden dolayı kurumlar, STK'lar ve esnaflar birbirlerine uzak bırakıldılar. Ama göreve yeni atanan kaymakamız, belediye başkanımız ile görüşerek bu uzaklığın önüne kesmek için bir program düzenlemeyi düşündük. Kendileri de bunu olumlu karşıladılar. Bu programımıza iştirak eden tüm davetlilere teşekkür ederim" diye konuştu.
Yemek programı, yapılan sohbetlerin ardından sona erdi.

Bakmadan Geçme