Başkale'de şehit anneleri ve kadınlar aynı sofrada buluştu
Van'ın Başkale Kaymakamı Muhammet Serdar Erdoğan ve eşi Belgin Uslu Erdoğan, Anneler Günü programında kadınlarla buluştu.
Van’ın Başkale ilçesinde, “Anneler Günü” dolayısıyla özel bir program düzenlendi. Başkale Kaymakamı Muhammet Serdar Erdoğan ve eşi Belgin Uslu Erdoğan, düzenlenen yemek programında ilçedeki kadınlarla bir araya geldi.
Programda, Aile Destek Merkezi bünyesinde eğitim gören kursiyer kadınlar ile şehit anneleri ve gazi aileleri onur konuğu olarak yer aldı. Samimi atmosferde gerçekleşen etkinlikte birlik, beraberlik ve vefa mesajları verildi.
Etkinlik kapsamında Belgin Uslu Erdoğan öncülüğünde kitap okuma etkinliği düzenlenirken, günün anlam ve önemine yönelik film gösterimi de gerçekleştirildi. Programa katılan kadınlar, düzenlenen organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Kaymakam Muhammet Serdar Erdoğan, şehit aileleri, gaziler ve kadınların toplumdaki önemine dikkat çekerek her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.
Program, katılımcılarla yapılan sohbetlerin ardından sona erdi.
Bakmadan Geçme