BAHÇEŞEHİR KOLEJİ'NDE ERKEN KAYIT YOĞUNLUĞU

Van'ın başarılı Eğitim Kurumu Bahçeşehir Koleji Van Kampüsü'nde erken kayıt yoğunluğu yaşanıyor. Eğitimde öncü kurumların başında gelen Bahçeşehir Koleji Van Kampüsünde erken kayıt dönemi başladı.

Rıdvan Can

"Tercihin Geleceğin Olsun" Sloganıyla 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı erken kayıtlarına başlayan Bahçeşehir Koleji Van Kampüsü’nde erken kayıt dönemi yoğunluğu yaşanıyor. Eğitimde başarı çıtasını her geçen yıl artıran Van'ın başarılı Eğitim kurumlarından Bahçeşehir Koleji Van Kampüsü’nü ziyaret eden veliler kayıt görüşmeleri yaparak, Anaokulu, İlkokul ve  Ortaokul’a her kademede kayıt görüşmeleri yapıyor.

"TERCİHİNİZ GELECEĞİNİZ OLSUN"

'Tercihiniz geleceğiniz olsun'  sloganıyla erken kayıt kampanyasıyla erken kayıt dönemini başlatan Bahçeşehir Kolejini tercih eden veliler iyi bir gelecek için çocuklarının kayıt işlemlerini yapıyor. 

"VELİLERİN İLGİSİ YOĞUN"

Bahçeşehir Koleji yönetim kurulu uyesi ve Kampüs müdürü Mümtaz Atlıhan, Velilerin erken kayıt dönemi çerçevesinde Bahçeşehir Koleji Van Kampüsünü tercih etmeleri kendileri açısından gurur verici olduğunu belirterek, "2023-2024 Eğitim öğretim yılı erken kayıtlarımız geçen hafta itibariyle başladı. Her yıl olduğu gibi bu yılki erken kayıtlarımıza, Velilerimizin yoğun ilgisi bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Bu anlamda kurumumuzu tercih eden kıymetli halkımıza ve velilerimize çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Bakmadan Geçme