Bahar konserine yoğun ilgi

Büyükşehir Belediyesi ve Van Türk Musiki Derneği işbirliğiyle düzenlenen Bahar Konseri vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Van Devlet Tiyatrosu Salonunda düzenlenen konsere Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, Genel Sekreter Mehmet Fatih Çelikel, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Bekmez, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Konserde sahne alan Van Türk Musiki Derneği sanatçıları birbirinden güzel şarkılarını seslendirerek sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Müziğin birleştirici ve kaynaştırıcı bir gücü olduğunu belirten Vali Balcı, “Bu gece Vanlılar olarak muhteşem bir gece yaşadık. Bu tür etkinlikleri Büyükşehir Belediyesi olarak artık daha sık yapacağız. Yine çocuk ve gençlerimizin gelişimi içinde sanatsal ve sportif faaliyetleri ön plana çıkartacağız. Çünkü sanat bir toplumun gelişmesindeki en önemli etkenlerden biridir. Çocukları ve gençleri çok seviyorum. Onların gelecek yolculuğunda hayallerini gerçekleştirmelerine katkı sağlayacağını düşünüyorum. Onların bu hayallerini gerçekleştirme sürecinde bir ağabeyleri olarak büyükleri ve valileri olarak ifade etmekten büyük mutluluk duyuyorum. Bu geceyi düzenleyen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Konser sonunda Vali Balcı, ses sanatçıları Göksel Baktagir ve Yurdal Tokcan'a plaket takdim edip dernek üyelerine çiçek verdi.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme