ASLAN'DAN MAÇA DAVET ÇAĞRISI

Vanspor'un taraftar gruplarından Gölkentliler Başkanı Nevzat Aslan, yarın oynanacak Vanspor, Zonguldak Kömürspor maçı öncesi maça davet çağrısı yaptı.

Rıdvan Can

Ligde 9 haftada 6 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle ikinci sırada yer alarak önemli başarı sağlayan Silahtaroğlu Vanspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda Kömürsppor’u evinde ağırlıyor. Van Atatürk Şehir Stadyumunda saat 13:00’da başlayacak karşılaşmayı; Metehan Alpat, Yusuf Şimşek, Nesim Karanfil ve Halil Erdoğan hakem dörtlüsü yönetecek.

”Vanspor’umuza gönül veren herkes stattaki yerini almalı”

Maç öncesi açıklamalarda bulunan Gölkentliler Başkanı Nevzat Aslan,taraftarların stattaki yerini alması gerektiğini belirterek, “Cumartesi günü ligde sahamızda Sivas Belediyespor’a 3-0 yenilerek liderliği kaptırdık. Futbolda yenmek de yenilmek de var. Biz her zaman, her koşulda takımımızın yanında yer alacağız. Yağmur çamur demeden her zaman Vanspor’umuzun yanında yer aldık.Çünkü biz şehrimizin tek profesyonel takımına gönül verdik. Ziraat Türkiye Kupası üçüncü tur maçında Kömürspor’u konuk edeceğiz. Vanspor’u seven herkesin bu maça gelip takımımıza gereken desteği vermesi gerekiyor. Başka Vanspor yok, herkesin sahip çıkması gerekir. Şehrimizde yaşayan herkes kenetlenerek takıma destek verirse hem kupada istediğimiz sonucu alırız hem de ligde, bir takımın en büyük gücü taraftardır. Vanspor’unda her zaman güçlü taraftarı olmuştur. Biz hiçbir karşılık beklemeden takımımızı desteklemeye devam edeceğiz. Çarşamba günü (yarın) saat 13:00’da Vanspor’umuza gönül veren herkes stattaki yerini almalı” dedi.

Bakmadan Geçme