ARVAS ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

AK Parti'den Van Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olan Abdulahat Arvas, AK Parti Tuşba ve İpekyolu ilçe başkanlıklarını ziyaret etti.

AK Parti'den Van Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olan Abdulahat Arvas, AK Parti Tuşba ve İpekyolu ilçe başkanlıklarını ziyaret etti. 
Kanat önderleri, esnaf, işadamları, yerel ve ulusal medya temsilcileri ziyaretlerinden sonra AK Parti Tuşba İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Abdulahat Arvas; gençlik kolları, kadın kolları ve ana kademeyi ayrı ayrı ziyaret ederek projeleri ve çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Teşkilatın sıkıntılarını, sorunlarını ve çalışma fedakarlıklarını yakından bildiğini ifade eden Arvas, ardından İpekyolu ilçesine geçti. Burada da partililerle bir araya gelen Arvas, teşkilatın fikir ve görüşlerini dinleyerek projeleri hakkında kısa bir sunum yaptı. Van Sahil Yolu Projesi, ulaşım, atık depolama, pazar, park, çevre, sportif faaliyetler, eğitim merkezleri ve birçok projesi bulunduğunu dile getiren Abdulahat Arvas, “Genel merkezimizin uygun görmeleri halinde ve siz değerli teşkilat mensubu kardeşlerimin teveccühü bizden yana olursa ve görev verilmesi halinde büyükşehirler nasıl sorunlarını çözüp gelişmişlerse, Allah’ın izniyle ilimizin de sorunlarını tümden çözeceğiz.
Samimi bir ortamda projelerini tek tek hayata geçireceğini de belirten Arvas, AK Parti'nin Türkiye'deki birçok büyükşehirde markalaştığını ifade ederek, “Van artık büyükşehir oldu ve artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. İl sınırı dahilinde olan en ücra köyler, yani yeni statüyle mahalle olan yerleşim birimlerimiz, hizmetlerini artık büyükşehirde alacaklardır. Yani bir ilçemizdeki su tahsilatından tutun ruhsat alımına kadar, bunun yanında köylerin yani en ücra mahallelerin altyapı, üstyapısı, yolları, parkları gibi hizmetler ve çevreyle ilgili büyük projelerle artık büyükşehir belediyesi ilgilenecek. Artık çok büyük projeler söz konusu olmaya başlayacak. AK Parti'nin büyükşehirlerde markalaştığı herkes tarafından bilinmekte. Kayseri, Konya, İstanbul, Ankara, Bursa, Kocaeli gibi şehirlere gidildiğinde çok iyi bir belediyecilik hemen göze çarpıyor. Büyükşehirler nasıl sorunlarını çözdüyse, Allah'ın izniyle bize görev verildiği takdirde bizler de ortak akıl, ortak şuurla ile bu sorunları çözmeye çalışacağız. AK Parti iktidarı tüm hizmetler, özgürlükler, sosyal ve siyasal gelişmelere öncülük eden erdemli bir hareket partisidir” diye konuştu.
Tuşba ve İpekyolu ilçe teşkilatı yetkilileri, Abdulahat Arvas’ın ziyaretinden memnun olduklarını ve başarılarının devamını dilediler.

Bakmadan Geçme