ARSEVEN: MADDİ DURUMUMUZ GAYET İYİ, GEREKEN TRANSFERLERİ YAPACAĞIZ

Silahtaroğlu Vanspor Sportif Direktörü ve Futbol Şube Sorumlusu Erkan Arseven, Ankaraspor maçını değerlendirerek, 'İyi bir takım izletmek için gereken tüm çabayı gösteriyoruz. Kararlıyız, bunu yapacak güçteyiz. Maddi manevi imkanlarımız şuan gayet iyi, futbolcularımıza her türlü imkanları sağlıyoruz. Ankaraspor karşısındaki mücadelemizi devam ettirirsek ileri ki haftalarda hem futbol anlamında hem de puan anlamında Vanspor taraftarına güzel maçlar izlettireceğiz' dedi.

Rıdvan Can

Silahtaroğlu Vanspor sahasında konuk ettiği Ankaraspor ile 2-2 berabere kaldığı maç sonrası açıklamalarda bulunan Sportif Direktör ve Futbol Şube Sorumlusu Erkan Arseven, “Devre arasında transfer çalışmalarına ağırlık vereceğiz. Mevcut kadroyla en iyi mücadeleyi vermeye çalışıyoruz” diye konuştu.

“Vanspor taraftarına güzel maçlar izlettireceğiz”

Devre arasında iyi transferler yapacaklarını belirten Arseven, “Ankaraspor ile 2-2 berabere kaldık. 16 Kasım tarihinde göreve başladıktan sonra bir takım planlamalar yaptık.  Sezon başında kurulan takımımızda bazı eksiklikler tespit ettik. Lig uzun soluklu bir maratondur. Devre arasında transfer çalışmalarına ağırlık vereceğiz. Elimizdeki kadronun en iyisini oluşturmaya çalışıyoruz. Mücadelemizin en iyisini vermeye çalışıyoruz. Ankaraspor maçının kırılma noktalarında zaman zaman tempomuz yüksekti ama onun yanında düşüşlerde yaşadık. Sezon başı çalışmaları biraz gecikmeli başladı. Şuan takımda eksiklikler var. Bunları gidermek için zamana ihtiyacımız var. Şuan 29 futbolcumuzla Vanspor’u en iyi yerlere getirmek için çaba harcıyoruz. Turgay Karatekin’den çok memnunuz. Turgay hoca inançlı, istekli, bilgili, çok duygusal, kazanmayı arzu eden bir hocadır. Biz her çıktığımız maçı kazanmak istiyoruz. İki tane duran toptan gol yedik. Ankaraspor yaklaşık 50 milyona mal olmuş, kadro derinliği iyi olan bir takımdır. Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız. Teknik ekibimize ve futbolcularımıza güveniyoruz. Çok iyi bir yönetim, camiamız var. Devre arasına üç maç kaldı. İnşallah üç maçımızda da galip gelmek istiyoruz. Devre arasında bir buçuk yıllık planlama yapacağız. İyi bir takım izletmek için gereken tüm çabayı gösteriyoruz. Kararlıyız, bunu yapacak güçteyiz. Maddi manevi imkanlarımız şuan gayet iyi, futbolcularımıza her türlü imkanları sağlıyoruz. Ankaraspor karşısındaki mücadelemizi devam ettirirsek ileri ki haftalarda hem futbol anlamında hem de puan anlamında Vanspor taraftarına güzel maçlar izlettireceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Bakmadan Geçme