ARÇELİK'TEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Türkiye'nin önemli beyaz eşya üretici Arçelik, Koç ailesinin talimatlarıyla Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne beyaz eşya ve küçük ev aletleri yardımında bulundu. Hastaneye verilen çamaşır yıkama ve kurutma makinesi ile koronavirüs salgının olduğu bu günlerde sağlık çalışanları formalarını eve götürmeden düzenli olarak yıkayabilecek.

Burhan Ergin

Arçelik, koronavirüse karşı yoğun mesai harcayan sağlık çalışanları için beyaz eşya ve küçük ev aletleri desteğinde bulundu. 

Koç ailesinin talimatlarıyla  desteğin sağlandığını kaydeden Arçelik Van Bayi yetkilisi “Arçelik olarak, Koronavirüs salgınındaki gelişmeleri ulusal ve uluslararası ölçekte yakından takip ediyoruz. Türkiye’nin öncü beyaz eşya üreticlerinden biri olmanın getirdiği sorumlulukla, sağlığı en önemli önceliğimiz olarak görüyor, tüm faaliyet alanlarımızda en üst düzeyde tedbir ve önlemleri hayata geçiriyoruz. Arçelik Genel Müdürümüz Hakan Bulgurlu tarafından yayınlanan genelge ile Sağlık Bakanlığıyla koordineli olarak ilk etapta ülke genelinde sağlık çalışanları için 170 hastaneye beyaz eşya ve küçük ev aletleri dağıtılacak. Arçelik Van Bayisi olarak bizde Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi sağlık çalışanlarına çamaşır makinesi, kurutucu makineler, 15 adet çay makinesi, 2 adet tost makinesi, 4 fırın, 4 çiftli kahve makinesi hediye ettik. Sağlık çalışanları koronavirüs salgınında risk grubundadır. Kendileri 24 saat hastalarla iç içeler ve kıyafetleri de dolayısıyla her türlü hasta ile temas halinde. Çalışanlarımız evlerine çoğu zaman iş kıyafetleri ile giderken hastanedeki her riski evine de götürmüş oluyor. Biz bu proje ile sağlık çalışanları ve ailelere önlemini alabilecekler. İlimiz ve ülkemizde hizmet veren birbirinden kıymetli sağlık ordumuzun neferlerine selam olsun. Biz Arçelik olarak her zaman onların yanındayız” dedi.  

 

Bakmadan Geçme