ANTRENÖRLER VAN'DA BULUŞACAK

Türkiye Futbol Federasyonu ile Türkiye Futbol Antrenörleri Van Şubesi tarafından ortaklaşa düzenlenecek futbol antrenörleri gelişim semineri 12-13 Temmuz tarihleri arasında yapılacak. Antrenör gelişim seminerine Van ve bölge antrenörleri katılacak.

Rıdvan Can

Gelişim semineriyle ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Van TÜFAD Başkanı Mehmet Tuğrul, seminere UEFA ELİT A, UEFA-A, UEFA-B, TFF-A profesyonel kaleci antrenörü, TFF Teknik Direktör, TFF A lisanslarına sahip antrenörler ve amatör antrenörlerin katılma zorunluluğu olduğunu, katılmayan antrenörlerin ise 2 yıl çalışma izni alamayacaklarını söyledi.

"12 Temmuz'da başlıyoruz"

Zorunlu gelişim seminerin pandemi kısıtlamalarından dolayı gecikmeli yapacaklarını belirten Tuğrul, “Bu süreçte alınan kararlarla kurs ve seminerler durdurulmuş ve ileri tarihe alınmıştı. Gelişim seminerimizi 12-13 Temmuz tarihinde gerçekleştireceğiz. Geçmiş dönemlerde gelişim seminerlerine katılmayan antrenörlerimiz bu seminerin düzenlenmesini bekliyordu. Çünkü seminerimiz antrenörlerimiz için çok büyük önem arz ediyor. Zorunlu gelişim seminerimize katılmayan antrenörler 2 yıl çalışma izni alamayacak. Ondan dolayı antrenörlerimiz mutlaka ama mutlaka seminere katılsın. Van ve bölgede görev yapan tüm antrenörlerimizi seminerimize bekliyoruz. Koronavirüs salgınından dolayı hayatını kaybeden antrenörlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Seminerimizin şimdiden hayırlılara vesile olmasını dilerim” dedi.

Bakmadan Geçme