ALİ İNCİLİ ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Van’da yıllardır bayan kuaförü olarak hizmet veren Ali İncili, Berberler ve Kuaförler Odası Başkan Adayı olduğunu açıkladı.

Basın mensuplarıyla yemekte bir araya gelen İncili, 2014 oda seçimlerinde başkan olması durumunda yapacakları çalışmaları gazetecilerle paylaştı. İlde hizmet veren berber ve kuaförlerin birçok sıkıntısının olduğunu ve bu sıkıntıları çözmek amacıyla aday olduklarını belirten İncili, “Çok uzun süredir faaliyette olan odamızın şimdiye kadar kendisine ait bir idare yeri olmamıştır. İlk amacımız, yapacağımız yeni projelerle oda üyelerine layık bir idare binası satın almaktır. Bunun yanında kayıtsız olan üyelerin kayıt altına alınması, kurumlar arası ilişkiler göz önüne alınarak, esnafımız için yapılması gereken çalışmalar hakkında gerekli kurumlarla fikir birliği çerçevesinde ele alınıp değerlendirilmesi, kooperatifleşme gibi birçok alanda çalışmalarımız olacaktır. Türkiye birincisi ve dünya birincisi arkadaşlarımızla iletişim içerisindeyiz. İnşallah kazandığımız zaman Van’da süper bir gece yapmayı düşünüyoruz” dedi.
1996’dan bu yana Van Berberler ve Kuaförler Odası yöneticiliği ve bir dönem başkan vekilliği yaptığını ifade eden İncili, “Yılların verdiği tecrübeye dayanarak esnafa yararlı olacağıma inanıyorum. 2014 seçimlerinin ilimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme