AKÖZCAN'DAN YENİ NESİL RESTAURANT

Tarifsiz lezzetleri, kaliteli hizmeti ve damak zevkinize uygun Van'ın markası olma iddiasını taşıyan Aközcan Restaurant ve Cafe hizmet vermeye başladı. İskele Caddesi Van Emniyet Müdürlüğü yanında açılan restaurant sadece paket servisi hizmeti veriyor.

Rıdvan Can

Tüm dünyayı kasıp kavuran koronavirüs pandemisinde restoran ve kafelerin online sipariş ve paket servise dönmesi yeni iş modellerinin doğmasına zemin hazırladı. Bu süreçte sadece paket teslim için çalışan restoran konsepti olan bulut mutfaklar, verimlilikleri ve yarattığı artı değerle restoran yatırımcılarının ilgisini çekiyor. Başarılarıyla dikkat çeken genç işadamı Harun Aközcan, bulut mutfak modelini Van’a getirerek bir ilke imza attı.

Uygun fiyatları, kaliteli hizmet anlayışı, farklı menüsüyle Vanlılara hizmet vermeye başlayan Aközcan Restaurant ve Cafe göz kamaştırıyor.  Van'a vizyon katmak istediklerini belirten İşletme sahibi Harun Aközcan, "Van'a vizyon olarak bir katkı sunmak istiyoruz. Biz burada değişik bir konsept ve ambiyans oluşturmaya çalıştık" dedi.

Aközcan Restaurant ve Cafe menüsünde yöresel Van Kahvaltısı, yöresel ev yemekleri, patisserie, take away coffee, sandwich bar bulunduruyor.

“Tüm yemek uygulamalarında birinci sırada hizmet vermekteyiz”

İnsanların damak tadına hitap ettiklerini belirten Aközcan, "Biz her zaman farklı olmak için çaba sarf ediyoruz. Kalite olarak emsallerimizin çok ilerisindeyiz. Fiyatlarımız uygundur. Bizim kapımız herkese sonuna kadar açıktır. Hijyen ve temizliği çok önemsiyoruz. Restaurantımız yüzde yüz hijyeniktir. Bütün yemeklerimiz özenle hazırlandığı için birini diğerinden ayırt edemiyoruz. Bizim hiçbir şeyimiz hazır gelmiyor. Bütün ürünlerimizde bizim emeğimiz var. Tamamen kendi ürünümüzdür. Bizimle birlikte çalışan bütün arkadaşlarımız alanında uzmandır. Mesai arkadaşlarımızı seçerken her şeyi biliyorum diyenlerle değil, işi ehline teslim ettik. Bir telefon kadar müşterilerimize yakınız. Tüm yemek uygulamalarında birinci sırada hizmet vermekteyiz. Hizmet nimettir anlayışımızı daima devam ettireceğiz " ifadelerini kullandı.

“Yalnızca paket servisiyle hizmet veriyoruz”

Sadece paket servisiyle hizmet verdiklerini belirten Aközcan, “Bildiğiniz üzere uzun yıllardır hizmet sektöründe faaliyet gösteriyorum, 2020 yılında başlayan pandemi ve hemen ardından çıkan küresel kriz herkesi olumsuz etkilediği gibi hizmet sektörüne de büyük bir zarar verdi. Bizlerde bu krizden minimum zarar ile kurtulmak ve işimize devam etmek için yeni stratejiler geliştirdik. Batıda çok hızlı yayılan fakat bölgemizde henüz bilinmeyen “Bulut Mutfak” sistemini Van halkıyla tanıştırıyoruz. Bulut mutfak, birden fazla işletmenin paylaşımlı olarak kullandığı mutfaklara verilen bir restaurant türüdür. Yani, tek mutfak alanı üzerinde farklı işletmelerin yine yalnızca paket servis hizmeti vermesiyle bulut mutfak faaliyeti yürütülüyor. Artan kira ve maliyetler göz önünde, aynı sektörde olduğumuz dostlarımızla görüşmeler sonucu son 6 aydır zararına çalışıldığı, giderlerin kârdan değil de birikimden karşılandığı, tabiri caizse işin içinde kalındığı gerçeği var. Biz ise 5 ayrı işletmeyi tek çatı altında toplayarak sadece paket ve gel al sistemi üzerine çalışıyor, kaliteli ürünü minimum fiyatla Van halkına sunmaya çalışıyoruz. Bu şekilde genel giderlerimizde büyük tasarruf ediyoruz” diye konuştu.

“Bazzar Bulut Mutfağa teşekkür ederim”

Aközcan son olarak şunları söyledi; “Yöresel Van Kahvaltısı, Ev Yemekleri, Patisserie, Take Away Coffe, Sandwich Bar. 5 ayrı işletmeyi tek çatı altında sadece paket servisi üzerine yönetiyoruz, termal çantalar sayesinde sıcak ürünler soğumadan, soğuk ürünler ısınmadan müşterilerimize hızlı teslimat ile servis ediliyor. Sistemi bizimle tanıştıran Bazzar Bulut Mutfağa teşekkür ederim.”

Bulut mutfak

Bulut mutfaklar, misafir ağırlamak için herhangi bir fiziksel alana sahip olmayan, tüketicilerin yemek siparişlerini sadece çevrimiçi olarak kabul eden ve sipariş tesliminde sadece gel al veya paket servis yöntemini kullanan mutfaklar olarak tanımlanmaktadır.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme