Ak Partililerden doktorlara plaket

Çaldıran Belediye Başkanı AK Partili Ferman Yıldırım ve AK Parti İlçe Başkanı Fevzi Akbalık, Çaldıran Devlet Hastanesi'nde görevli Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doktor Alev Timur ve Dahiliye Uzmanı Doktor Sabri Güncan'a yaptıkları hizmetlerden dolayı plaket verdi. Burada bir konuşma yapan İlçe Başkanı Fevzi Akbalık, Çaldıran gibi nüfus itibariyle kalabalık bir ilçede kısıtlı imkanlarla vatandaşa büyük bir özveriyle hizmet eden iki hekimi yürekten kutladığını söyledi. Akbalık, "Biz vatandaşlarımızın adına naçizane plaketlerimizi takdim ederek, bize verdikleri hizmetten dolayı memnuniyetimizi belirtmeye çalıştık. İlçemizde bulundukları süre içerisinde görevlerini layıkıyla yapmış iki hekimimizi halkımız adına kutlamak ve onlara minnetlerimizi sunmak için buradayız. Gidecekleri yerlerde büyük işlere imza atacaklarına inandığımız hekimlerimiz, halkımızın gönlünde taht kurmuş insanlar. Halkımız adına onlara şükranlarımızı sunuyoruz'' dedi.
Hastane yönetimiyle beraber yemek yiyen Belediye Başkanı Yıldırım ve AK Parti heyeti, daha sonra doktorlarla vedalaştılar.
Yemeğe Belediye Başkanı Ferman Yıldırım, AK Parti Çaldıran İlçe Başkanı Fevzi Akbalık, il teşkilatından Reşat Yıldırım, Devlet Hastanesi Başhekimi Mustafa Sami Bostan, Hastane Müdürü Fatih Salgın ve vatandaşlar katıldı.
vanhaber, van, haber, van haber

Bakmadan Geçme