AK Partililerden 'Çevik''li Bağış

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van İl teşkilatı, Tuşba Belediye Başkanı ve Ak Partililer, Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a maddi bağışta bulundular. Yapılan Bağış Esnasında Polislerin geniş güvenlik önlemi alması ve Toplumsal olaylarda kullanılan Toma’nın olması dikkatlerden kaçmadı.

İlhan Siyahtaş

Tuşba Belediyesi Başkanı Fevzi Özgökçe ve AK Parti İl başkanı Zahir Soğanda Ziraat Bankası Beşyol Şubesine bağış yaptı.

“Erdoğan yarışı büyük bir farkla kazanacaktır“

Bağış sonrası bir açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Zahir Soğanda, “ 10 Ağustos Pazar günü Cumhurbaşkanı seçimi yapılacaktır. Türkiye tarihinde ilk kez Cumhurbaşkanı halkın oyuyla seçilecek. Yapılan anayasa değişikliği ile bundan böyle cumhur, yani halk kendi başkanını kendisi seçecek. Dolayısıyla yapılan yasal düzenlemeler neticesinde cumhurbaşkanının yapmış olduğu seçim çalışmalarında yapılacak olan masrafların halk tarafından, kişiler tarafından yapılacak olan bağışlarla karşılanacağı durumu söz konusudur. Bizde AK Parti Van İl Başkanlığı olarak, Tuşba İlçe Başkanlığı olarak, Tuşba Belediye Başkanlığı olarak ve diğer partili arkadaşlarımızla birlikte bugün burada Sayın Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a bağış kampanyası muvacehesinde şuanda Başbakanımızın hesabına bağış yaptık. İnşallah önümüzdeki cumhurbaşkanlığı seçiminin hayırlara vesile olmasını ve Cumhurbaşkanı adayı olan Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bu yarışı büyük bir farkla kazanacaktır. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Ayrıca halkımızı bu konuda bağış yapmaya davet ediyorum” dedi.

“Cumhurbaşkanı adayımıza büyük destek olacak”

Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek için bağış yaptıklarını belirten Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe “  Van’da da Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a büyük desteğin olacağına inanıyoruz. Bu konuda görüştüğümüz insanlar Van’ı Van yapan, Van’ı gerçek şekilde yaşana bilinir şehir yapacak olan ve projelerimize destek verecek olan gerek toplumda, gerek kitlesel bütün çalışmaların halkın gönlünde gerçek bir başbakan olarak görev yaptıktan sonra hayatımızda bundan sonra reisi cumhur olarak inşallah görev yapacak olan Başbakanımıza bizde bağışta bulunmak adına buradayız” şeklinde konuştu.

Bağış sırasında Ziraat Bankası çevresinde güvenlik şube ekipleri, çevik kuvvet ve toplumsal olaylarda kullanılan Toma aracının önlem alması dikkat çekti.

Bakmadan Geçme