AK PARTİ'DEN MURADİYE'YE ÇIKARMA

AK Parti Van Milletvekili Mustafa Bilici ve AK Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras, beraberindeki partililerle Muradiye ilçesinde istişare toplantısı yaptılar.
AK Parti Van İl Başkanlığı’nın Muradiye ilçesinde düzenlediği ‘İlçe Başkanları ve Koordinatörleri İstişare Toplantısı’nda ilçelerin sorunlarını ve koordinasyonu masaya yatırılarak karşılıklı istişareye yönelik değerlendirmeler yapıldı. Amaçlarının AK Parti’nin hizmetlerinin en iyi şekilde yansıtılması için koordinasyonu başarıyla sağlamak olduğunu belirten Vekil Mustafa Bilici, bu toplantıların düzenli olarak her ay bir ilçede gerçekleştirileceğini söyledi. Bilici, teşkilat ve saha çalışmalarının her geçen gün daha çok artacağını ifade etti.
Abdullah Aras ise, AK Parti’nin millete sevdalanmış bir sevgi ve hizmet hareketi olduğunu, bu nedenle görevlerini ve sorumluluklarını bu bilinçle yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi. Türkiye’de ilkleri yaşatan AK Parti’nin yine bir ilki daha gerçekleştirerek il başkanlığının web sitesi olan www.vanakparti.com’da Kütçe dil seçeneğinin de eklendiğini dile getiren Aras, “Artık isteyen Türkçe, isteyen Kürtçe seçeneklerle bizim haberlerimizi okuyabilir; sorunlarını, taleplerini, öneri ve şikayetlerini yine diledikleri dille bize iletebilirler. AK Parti İl Başkanlığı olarak vatandaşlarımızın bu şekilde bizlere ulaşmasını kolaylaştırdık ki halkımızla daha çok yakınlaşmak ve onların istedikleri yerden diledikleri konuda bize rahatlıkla ulaşmalarını www.vanakparti.com’la sağladık” dedi.
Aras, siteye ilginin oldukça fazla olduğunu ve vatandaşların birçok konuda site aracılığıyla gerek Türkçe, gerekse de Kürtçe olarak sorunlarını, talep ve önerilerini mesajla kendilerine ilettiklerini ve bu mesajlara mutlaka geri dönüş yaptıklarını da sözlerine ekledi.
İstişare toplantısından sonra Muradiye’deki köy muhtarları ile bir araya gelen Bilici ve parti heyeti, sorunları dinledikten sonra ilçe kaymakamlığını ve esnafları ziyaret ederek ilçeden ayrıldılar.

Bakmadan Geçme