AK PARTİ'DEN DERNEKLERE ZİYARET

AK Parti Van Merkez İlçe Başkanı Abdülmenaf Keyifli, kentteki engelliler derneklerini ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinleyerek Başbakanın engellilere yönelik verdiği son müjdeyi de paylaştı.
Merkez İlçe Başkanı Abdülmenaf Keyifli, Başkan yardımcıları Yavuz Kuşan ve Fethi Yıldız ile birlikte Bedensel Engelliler Spor Kulübü’nü ziyaret etti. Kulüp Başkanı Hanifi Baykara ve üyelerle bir süre görüşen Keyifli, AK Parti olarak engellilere engelsiz yaşam koşulları oluşturmak için sürekli yasa ve uygulamalarda bu altyapı ve desteği oluşturduklarını ve git gide daha yaşanabilir şartları oluşturmaya devam ettiklerini söyledi. Başbakan Erdoğan’ın engelliler için verdiği müjdeleri de hatırlatan Keyifli, engellilerin engellerini aşmak için her zaman yanlarında olduklarını söyledi.
Ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini ileten Hanifi Baykara ise, AK Parti hükümetine engellilere verdiği destek ve pozitif ayrımcılıktan ötürü ayrıca teşekkür etti. Başbakanın son açıklamalarının oldukça sevindirici olduğunu ve kendilerine verilen değer karşısında çok mutlu olduklarını ifade eden Baykara, heyete bazı taleplerini de iletti.
AK Parti heyeti, ardından Altınokta Körler Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Şahabettin Kayhan, ziyaret nedeniyle heyete teşekkür ederek, gerek hükümetin ve gerekse de teşkilatın kendilerine verdiği destek ve önemden ötürü memnuniyetlerini dile getirdi. Van’da bütün engellilerin bir binada olmasını istediklerini ifade eden Kayhan, bu konuda AK Parti’den destek beklediklerini dile getirdi.
Merkez İlçe Başkanı Keyifli ise, taleplerinin mantıklı ve yerinde bir talep olduğunu ifade ederek, konu ile ilgili üstlerine düşenleri yapacaklarını dile getirdi.

Bakmadan Geçme