AK PARTİ'DEN ARVAS'A RAMAZAN ZİYARETİ

AK Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras, beraberindeki partililerle Van İl Müftüsü Nimetullah Arvas’ı makamında ziyaret etti.
İl Başkanı Aras, beraberindeki Merkez İlçe Başkanı A. Menaf Keyifli, AK Parti’ye geçen eski Has Parti İl Başkanı Rasim Aslan, İl Başkan Yardımcısı Bedri Akman, İl Başkan Yardımcısı Osman Türkmen ve Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Fethi Yıldız ile 11 ayın sultanı Ramazan ayı münasebetiyle Van İl Müftüsü Nimetullah Arvas’ı ziyaret etti. Ramazan ayı içerisinde farklı farklı etkinliklerle vatandaşlarla iftar ve sahurda bir araya geleceklerini belirten Aras, Ramazan ayını en iyi şekilde değerlendirmek ve bu ayın ruhuna uygun bir şekilde dayanışmayı arttırmak için yoğun gayret gösterdiklerini belirtti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müftüsü Nimetullah Arvas ise, Ramazan ayının dinimizce çok büyük bir önem arz ettiğini ifade ederek, nefislerin bu ayda terbiye olduğunu ve günahlardan arındığını söyledi. Müftü Arvas, Ramazan ayının bedenlerin yıllık bakımdan geçtiği, dinlendiği, kanın ve canın tazelendiği bir sıhhat ayı olduğunu belirtti.
vanhaber,van, haber, van haber

Bakmadan Geçme