AK PARTİ’DE KOORDİNASYON TOPLANTISI

AK Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras, beraberindeki il yönetimiyle birlikte Tuşba, İpekyolu ve Edremit ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek, koordinasyon toplantısı düzenledi.

AK Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras, beraberindeki il yönetimiyle birlikte Tuşba, İpekyolu ve Edremit ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek, koordinasyon toplantısı düzenledi. 
İlk olarak AK Parti Tuşba İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Aras, İlçe Başkanı Naif Şabu ve yönetiminin hazır bulunduğu toplantıya katılmanın ardından, İpekyolu İlçe Teşkilat binasına geçti. Burada da İlçe Başkanı Yavuz Kuşan ve yönetiminin hazır bulunduğu toplantıya katılan Aras ve beraberindekiler, son olarak Edremit İlçe Teşkilat binasına geçerek İlçe Başkanı Handan Fidan ve yönetiminin hazır bulunduğu toplantıya katıldı.
İlçe başkanlarının yaptıkları selamlama konuşmalarının ardından konuşan İl Başkanı Abdullah Aras, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Van ziyareti ve yerel seçimlere değindi. Aras, “Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, kıymetli eşi Emine Erdoğan, Pakistan Pencap Eyaleti Başbakanı Sayın Şahbaz Şerif, bakanlarımız, milletvekillerimiz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Topbaş ve çok sayıda bürokratın teşrif ettiği ilimizde vatandaşlarımızla birlikte hepimiz büyük bir heyecan ve coşku yaşadık. Gerek Van merkezde, gerekse de Özalp ve Erciş’te düzenlenen toplu açılış törenlerine hava şartlarının olumsuz olmasına rağmen vatandaşlarımız tarafından büyük bir katılımın gerçekleşmesi hepimizi onurlandırmış ve mutlu etmiştir. Ben huzurunuzda öncelikle Van halkının Başbakanımıza gösterdiği teveccühe, sevgi ve alakaya teşekkür ediyor, minnettar olduğumu belirtmek istiyorum. Ayrıca sizlere ve ailelerinize de yoğun çalışma ve katkılarınızdan ötürü ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi Özalp halkı tarihinde ilk defa bir Başbakan’ı misafir etmenin heyecanını yaşadı ve bunu binlerce katılımla ifade etti. Ardından Erciş ilçemizde de şu ana kadar görülmemiş derecede müthiş bir kalabalık mitinge iştirak etti. Zira Van’da da 2009’dan daha büyük bir katılım gerçekleşti. Böylece Vanlı kardeşlerimizin Sayın Başbakanımıza olan sevgisinin ne derece güçlü olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Allah bu sevgiyi hiçbir zaman azaltmasın. Bizler, bu sevgi ekseninde AK Parti’nin prensipleriyle milletimize karşı sorumluluklarımızı en iyi şekilde yerine getirmeye mecburuz. Tabi ki önümüzde daha çok çalışmamız gereken bir süreç var. Önümüzde Van için büyük bir dönüm noktası diye nitelendirdiğimiz 30 Mart Yerel Seçimi var. Sayın Başbakanımızın da ifade ettiği gibi Van’da AK Parti belediyeciliğinin yer alması şarttır. Çünkü Van’ın ideolojiden uzakta duran, proje ve hizmet üreten, değişim yaşatan ve çağdaş şehirler kuran AK Parti belediyeciliğine son derece ihtiyaç var. Hepimiz AK Partinin büyükşehir tecrübesinden Van’ın istifade etmesini istiyoruz. Amacımız tek başına Van’ı hak ettiği şehircilik seviyesine ulaşmasıdır. Huzurlu ve yaşanabilir bir Van’ın oluşmasıdır. Gelişen, kalkınan ve bölgedeki diğer illere öncü ve örnek olan bir Van’ın oluşmasıdır. Bunun için AK Parti’de sorumluluk taşıyan gönüllüler olarak kapı kapı dolaşarak derdimizi ve hedeflerimizi sürekli dile getireceğiz. Yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatacağız. Ben inanıyorum ki, Van halkı AK Parti’yi çok seviyor ve yerelde iktidar olmasını çok istiyor. İnşallah bu isteğin yerine gelmesi için hepimiz birbirimize kenetlenerek üstümüze düşen vazifeleri her koşulda yerine getireceğiz” dedi.
İlçe teşkilatlarıyla seçim çalışmaları ve adaylık süreçlerinin değerlendirilmesinin yapılmasının ardından toplantılar sona erdi.

Bakmadan Geçme