AK PARTİ YÖNETİMİNDEN VATSO'YA ZİYARET

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van il yönetimi, Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Nadiroğlu’nu makamında ziyaret etti.
AK Parti İl Başkanı Abdullah Aras ile beraberinde bulunan İl Başkan Yardımcıları Hekim Karabıyık, Abdulahat Aras, Naci Aksar ile yönetim kurulu üyeleri Nusret Uçak, Halil Tandoğan ve Abdullah Arvas, VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Nadiroğlu’nu makamında ziyaret etti. Yaklaşan oda seçimlerinden dolayı adayları ziyaret ettiklerini belirten AK Parti Van İl Başkanı Aras, ilk ziyaretinin de VATSO’ düzenlendiğini söyledi.
Seçimlerle ilgili bazı asılsız söylemlerin dolaştığını ifade eden Aras, “Piyasada, bizim teşkilatımız ile ilgili bazı spekülasyonlar dolaşmaktadır. Biz, seçimlerde taraf değiliz. Bir adaya destek verip, diğerlerini küstürmek hem bize, hem de partimize zarar verir. Seçimlerin Van’a, bölgeye ve Türkiye’ye hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Nadiroğlu’nun 12 Haziran 2012 tarihinde yapılan milletvekilleri genel seçimlerinin ardından kendilerini ziyaret ettiğini de hatırlatan Aras, “Siz, seçimlerden sonra bizi ziyaret ettiğinizde :’VATSO siyaset üstü bir kurumdur. Biz herkese aynı mesafedeyiz.’ demiştiniz. Bugün bu sözü söylemek, bize düştü” şeklinde konuştu.
Nadiroğlu ise gerçekleşen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Odadaki 15 yıllık zaman içerisinde birçok başkan ile çalıştım. Hiçbir zaman odayı siyasetin içine sokmadık. Benim 12 bin 500 üyem var. Her siyasi görüşte ve ideolojiye sahip üyelerimiz var. Nitekim 12 Haziran 2012 seçimlerinin ardından yönetim kurulumu toplayarak seçilen milletvekillerimizi ziyarete gittik. Halkın iradesi sandığa yansımıştı ve biz de halkın iradesine saygı göstererek milletvekillerimizi ziyaret ettik” ifadelerini kullandı .
Gerçekleşen ziyarette VATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayhan Fidan da hazır bulundu.

Bakmadan Geçme