AK PARTİ TEŞKİLAT TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR

AK Parti İlçe Teşkilatları tarafından düzenlenen ilçe danışma meclisi toplantıları devam ediyor.

Vansesi Haber Merkezi

AK Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu'nun katıldığı toplantılar Özalp ve Saray ilçeleriyle  devam etti. İlçe Teşkilatı tarafından yapılan toplantıda Saray ve Özalp'ta yapılan yatırımlar çalışmalar ve hayata geçirilecek hizmetler ele alındı.

İlçe Başkanlarının açılış konuşmasıyla başladığı toplantıda  yapılan çalışmalar hakkında partililere bilgiler verildi.

Saray İlçesinde Parti teşkilatının yoğun katıldığı toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu Geçmiş  dönemden bu güne kadar AK partiye hizmet etmiş tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

Covid salgını nedeniyle bir buçuk yıldır video konferans aracılığıyla buluştuğunu ifade eden Türkmenoğlu "Kısıtlamanın kalkmasıyla pandemi kurulunun aldığı karar çerçevesinde ara verdiğimiz danışma meclis toplantılarımızla  sizlerle yeniden bir araya gelmenin mutluluğu yaşıyoruz. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın  liderliğinde çok güzel işler yaptık.  AK Partimizin gerçekleştirdiği sessiz devrimler  ile  Türkiye  eski çağı kapatıp yani bir çağ açtı. Bugün dünyada  insansız hava aracı üreten  4 ülkeden biriyiz. Dünyada denizlerde Araştırma yapan  10 gemiden 3' ü Türkiye’de  covid salgını mücadelesini  başarıyla yürüten ülkeyiz. İşte bu başarımızı hazmedemeyen Türkiye düşmanları ve onların içerideki maşalarına inşallah bizler fırsat vermeyeceğiz" dedi.

Başkan Türkmenoğlu konuşmasına şöyle devam etti "AK Parti Van  teşkilatımız tüm üyeleri ile birlikte dünden bugüne yapılan yatırımların yanı sıra  Ülkemizin yaptığı  ve yapacağı mega projeleri  Van halkımıza iyi anlatacağız. AK Partimizin Sosyal politikasını, Eğitim politikasını , Dış politikasını , Ekonomik politikasını, Yerel  politikalarını ve gelecek vizyonunu misyonunu iyi anlatacağız. AK Partimizin tüm teşkilat mensupları olarak gurur duyduğumuz Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep  Tayyip Erdoğan'ın yol  arkadaşı olarak  bu kutlu yolda  2023,2053,2071 hedeflerine ulaşmak inancını taşıyoruz . Geleceğimiz olan gençlerimize yarınımıza güzel eser ve hizmetler için tekrar diyoruz ki " Durmak Yok  Yola Devam" ifadelerini kullandı.

Toplantıya AK Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Özalp İlçe Başkanı Ercan Ağar, Saray İlçe Başkanı Yılmaz Bilmez, İl Başkan Yardımcıları, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Mahalle Başkanları ve partililer katıldı.

AK Parti İlçe Meclis Dayanışma toplantısı soru ve önerilerle son buldu.

Bakmadan Geçme