Ak Parti ile Edremit’te değişim başlayacak

Ak Parti Edremit İlçe Belediye Başkan Aday Adayı iş adamı İlhan Kaya kendisine görev verilmesi halinde Edremit’te seçimi farklı kazanacağını söyledi.

Rıdvan CAN

2014 Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesi Ak Parti Edremit İlçe Belediye Başkan Aday Adayı,  iş adamı İlhan Kaya kapı kapı gezerek çalışmalarını sürdürüyor.

Seçimi farklı kazanacağım

Çalışmalarını köy, mahalle, taziye,  düğün,  ev toplantıları,  kanaat önderleri, esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek yoğunlaştıran Kaya Edremit seçmenlerinden büyük ilgi görüyor. Edremit’in seçmen yapısını ve potansiyelini çok iyi bildiğini belirten İlhan Kaya,  " Ben Edremit ilçesinin iş adamı olan bir ferdiyim.  Sağ kulvarda siyaset yapan ailenin evladıyım.  Edremit’i Ak Parti örnek belediyeciliğine kavuşturmak istiyorum. Değişimin ve gelişimin öncüsü Ak Parti iktidarı ile birlikte Edremit’in kurtuluşu için adayım.  Bana görev verildiğinde seçimi farkla kazanacağıma inanıyorum. Memleket sevdası ve hizmet aşkıyla çıktığımız bu yolda tek bir kişinin bile derdini dert edinip çözeceğiz Edremit’in bütün köy ve mahallelerinden büyük destek görüyorum.  Ailelerin sosyal, kültürel yapılarını iyi bilen, içlerinden çıkan biri olarak seçimi alarak umutla, azimle kararlılıkla çalışarak durmadan yolumuza devam edeceğiz. " dedi.

Edremit halkı bizi seviyor

Edremit’i geleceğe taşımak, modern görünüme kavuşturmak,  sorunlarını çözmek, insanları mutlu etmek için öncelikle Edremit Belediyesi’nin Ak Partili olması gerektiğini belirten İlhan Kaya,  “ Edremit halkı bizi seviyor, bizde halkımızı seviyoruz. Benim ve ailemin hamdolsun maddi anlamda bir beklentisi yoktur. Ben halkımızın hizmetkârlığına talibim. Ben halkımızın sorunlarının çözümünde en iyi yolun siyaset olduğuna inandığım için aday adayı oldum. Birikimlerimi, bilgimi, heyecanımı Edremit’e hizmet etmek için kullanmak istiyorum.  Belediyecilikte bizim esin kaynağımız, liderimiz Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Başbakanımızla birlikte halkımıza hizmet etmek için AK Parti’den Edremit Belediye Başkanlığı için yola çıktım” dedi.

Edremit’e karşı borcum var

Acı-tatlı günlerimizin geçtiği, ekmeğini yediğimiz, suyunu içtiğimiz, havasını soluduğumuz kendisiyle özdeşleştiğimiz,  dostlarımızın akrabalarımızın olduğu Edremit ilçemize ve Edremit halkına karşı borcumuz var diyen İlhan Kaya, “ Bilgimiz, tecrübemiz ve geleceğe olan yaklaşımımızla ilçemize karşı görevimizi yapmak boynumuzun borcudur. Gelecek nesillere şehirleşmiş, huzur veren,  sorunsuz bir Edremit bırakmak için donanımlı, yenilikçi projeleri olan bir ekiple görevimizi yapacağız. Ben seçimi halkımızın desteği ile kazanma inancıyla yola çıktım. Farklıyım çünkü Edremit’in farklılıklarını iyi biliyorum. Görev verildiği gün Edremit’te değişim başlayacaktır'' dedi.

Bakmadan Geçme