AK PARTİ HEYETİNDEN GEVAŞ ZİYARETİ

AK Parti Van milletvekilleri Burhan Kayatürk, Fatih Çiftçi ve Mustafa Bilici, AK Parti İl Başkanı Abdullah Aras, Erciş Belediye Başkanı Zülfikar Arapoğlu ve Çiçekli Belediye Başkanı Yılmaz Kılıç, Gevaş Belediye Başkanı Nazmi Sezer ve AK Parti İlçe Başkanı Bedirhan Erdem tarafından karşılandı. Ak Parti heyeti, ilk olarak esnaf ziyaretlerinde bulundu. Ardından AK Parti Gevaş İlçe Başkanlığı'na geçen heyet üyeleri, vatandaşların sıkıntılarını dinleyip çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Burada bir konuşma yapan Milletvekili Fatih Çiftçi, Gevaş'ın sıkıntıları ile yakından ilgilendiklerini ifade etti. Milletvekili Mustafa Bilici ise, Ramazan ayının hayırlı olması temennisinde bulunarak, her türlü sıkıntıda Gevaşlıların yanında olmaya devam edeceklerini anlattı. Gevaş'ta yapılan çalışmaları incelediklerini anlatan Bilici, bu konuda Başkan Nazmi Sezer'i tebrik ettiklerini ve kendisine sonuna kadar destek vereceklerini ifade etti.
Milletvekili Burhan Kayatürk de, sürekli il ve ilçeleri gezdiklerini belirterek, sorunlara çözüm önerileri aradıklarını dile getirdi. Milletvekilleri, önümüzdeki Cumartesi günü tüm Gevaş kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile muhtarların katılımıyla bir iftar yemeği düzenleyip ilçenin sorunlarını ele alacaklarını belirttiler.
Gevaş İlçe Başkanlığı ziyaretinin ardından Selimiye Mahallesi'ne geçen Ak Parti heyeti, önceki gün annesi vefat eden Bahçesaray Belediye Başkanı Hayati Orhan'a taziye ziyaretinde bulundu. Milletvekili Gülşen Orhan ve Bahçesaray Belediye eski başkanı Naci Orhan'ın da bulunduğu taziye evinde bir müddet kalan milletvekilleri, ardından Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan Çelik ailesine de taziye ziyaretinde bulundu. Burada Çelik ailesine başsağlığı dileyen milletvekilleri, daha sonra beraberindekilerle birlikte Van'a döndü.

Bakmadan Geçme