AK PARTİ HEYETİ BOSTANİÇİ BELDESİNDE

Ak Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras, beraberinde bulunan yardımcıları ve bazı parti yöneticileri ise birlikte Bostaniçi beldesini ziyaret etti.
Bostaniçi ziyaretinde ilk olarak halk ile selamlaşan Ak Parti heyeti, daha sonra Ak Parti Bostaniçi Belde Başkanı Mustafa Girgiç’in ve partililerle birlikte, Belde Başkanlığı'na geçtiler. Burada bir konuşma yapan Aras, Bostaniçi’nin kendileri için çok önemi olduğunu, özellikle burada yapılan yeni TOKİ konutları sayesinde beldenin öneminin daha da artacağını söyledi. Aras “Büyükşehir olacağımız için burası kapanacak ve artık mahalle statüsüne girerek yeni İlçeye, yani İpekyolu belediyesi sınırına dâhil olacaktır. Bostaniçi’nden geçen çevre yolu bittiği zaman ve bir de kentsel dönüşüm uygulaması sayesinde göreceğiz ki buralar çok daha gelişmiş bir cazibe merkezi haline dönüşecektir. Biz Bostaniçi’nde üzerimize düşenleri hiçbir zaman ihmal etmeyeceğiz. Burası belde olmaktan çıkıyor diye bağımızı asla koparmayacağız. İnşallah Van için büyük bir adım olan Büyükşehir fırsatını Ak Parti teşkilatı olarak çok iyi değerlendireceğiz. Bu seçimde inanıyorum ki kimsenin adamı değil, halkın adamı adayımız olacaktır” dedi.
Ak Parti hükümetimiz Van için büyük bir kaynak harcadığında ne borsanın düştüğünü, ne dövizin fırladığını ve ne de ülke ekonomisinin alt üst olduğunu anlatan Aras, şunları söyledi:
“Üstelik Avrupa ülkelerinin tamamının ekonomik krize girdiği bir dönemde, Van İçin harcanan 3,5 milyar, artı harcanacaklarla birlikte 5,5 milyar lira gibi büyük bir bütçeye rağmen zerre kadar ülke ekonomisi sarsılmadı. Şayet, Van depremi bundan 10 yıl önce İMF’den 1 milyar lira borç almak için el pençe okşayan her türlü tavizi veren bir iktidar döneminde olsaydı, o zaman halimiz nasıl olurdu ve bir daha kaç yıl sonra Van kendine gelirdi düşünmek bile istemiyorum. Allah’a şükür o karanlık günlerden sonra Türkiye, her alanda Ak Parti ile baharı yaşıyor. Bizim bu baharın kıymetini bilmemiz gerekir. Depremin yıl dönümü olan 23 Ekim tarihinde, Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Van’a gelerek, toplu konutların ve okulların açılışını gerçekleştirecektir. İnsanlarımız henüz kısa kolla dolaşırken, Türkiye rekorunu Van’da kıran TOKİ, konutları teslim etmiştir. Bu Ak Parti’nin ciddiyetinin, özverisinin ve sözünü tutan bir iradesinin ürünüdür. Bu nedenle, Sayın Başbakanımızın Van’a gelmesini heyecanla ve gururla bekliyoruz.”

Bakmadan Geçme