AK PARTİ ENGELLİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Kadın Kolları Başkanlığı, Engelliler Haftası dolayısıyla engellilerle yemekte buluştu.
Şişli Öğretmenevi’nde düzenlenen yemeğe AK Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nahide Hakan, AK Parti Medya Sorumlusu Ümit Esengül, Zihinsel Engelliler ve Yeşeren Ümitler Derneği Başkanı Abidin Kasapoğlu ile birçok dernek temsilcisinin yanı sıra engelliler katıldı. Yenilen yemeğin ardından engelliler adına kısa bir konuşma yapan Abidin Kasapoğlu, organizasyonu düzenleyen AK Parti Kadın Kolları’na teşekkür etti. Engellilerin kimseden bir beklenti içinde olmadığını, sadece insanların yüreğindeki sevgiyi istediğini ifade ederek, AK Parti’nin engelliler konusunda yapmış olduğu çalışmaların kendilerini mutlu ettiğini kaydetti. Başbakanın engellilerin iyi koşullarda yaşamaları için elinden geleni yaptığını anlatan Kasapoğlu, Başbakan ile gurur duyduklarını kaydetti.
AK Parti İl Başkanı Abdullah Aras da, organizasyonun tertiplenmesinden dolayı AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nahide Hakan’a teşekkür ederek konuşmasına başladı. Engelli diye hitap etmenin kendisini incittiğini ifade eden Aras, asıl engellilerin engellileri görüp de görmemezlikten gelenler olduğunu kaydetti. Başbakanın engellilerle sürekli içi içe olduğunu, onların rahat bir ortamda bulunmaları için canla başla çalıştığını anlatan Aras, “AK Parti olarak sizlere sağlananlar tabi ki azdır. Ama imkanlar doğrultusunda daha da bunların artması için çalışılmaktadır. Refah düzeyi arttıkça eminim sizlerinde refah düzeyiniz artacaktır. Sürekli sizlerin yanındayız. Sizlerin yapmış olduğu dualarla Başbakanımız başarıdan başarıya koşuyor. Başbakan özelde Türkiye’nin aynı zaman Ortadoğu’nun da Başbakanıdır. Başbakanımızın sayesinde sizlerinde bizlerin de tüm Türkiye’nin çok daha iyi günlere geleceğini hep birlikte göreceğiz” dedi.
Yemek organizasyonunu düzenleyen AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nahide Hakan ise, engelli insanın olmadığını, engelli hayatın olduğunu belirtti. İnsanlar topluma dahil edildikçe güçlü olunacağını, güçlü devlet olunacağını vurgulayan Hakan, AK Parti’nin bu konuda ilerlemeye devam ettiğini kaydetti. Önce kaldırımlar başta olmak üzere birçok engeli ortadan kaldırdıkça engellilerin hayata aktive edileceğini anlatan Hakan, böylelikte güçlü bir Türkiye’nin ortaya çıkacağını dile getirdi.
Yapılan konuşmaların ardından çayların içilmesi ile birlikte yemek etkinliği sona erdi.

 

Bakmadan Geçme