AK NOTLAR-1

Cumhurbaşkanımız ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17 Eylül 2020 tarihinde gerçekleştirilen Ak Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına telekonferans yöntemiyle katıldı.

 Toplantıyı haber bültenlerinden takip ettim, sayın Cumhurbaşkanı’nın konuşmasının tamamını akprati.org.tr  sitesinden okuduğumda özellikle, sayın Cumhurbaşkanı’nın;

“Türkiye'de kuruluşundan itibaren girdiği her seçimde istisnasız birinci çıkan tek parti, AK Parti'dir. Çünkü partimiz, sürekli kendisini yenilemeyi başaran, sürekli kendisini bir sonraki mücadeleye hazırlayan, sürekli dinamik kalabilen bir partidir. İnşallah 7'nci Olağan Kongremizi bu çerçevede çok büyük bir atılımın dönüm noktası haline getireceğiz." Açıklaması dikkatimi çekti. Gerçekten de partinin ülkede tüm yaşayanlara ilişkin olarak yaptığı ve yenilediği politikalar, örnek reklam gösterimleri, teknolojiyi takip eden ve uygulayan girişimleri ile Ak Parti ülkemizde siyasetin gri yüzünü değiştirmiş ve siyasete yeni bir soluk getirmiştir.

 Bu politikanın bir devamı olarak, parti teşkilatlarının 60’ından fazlası son iki yılda yenilenmiş, yeni üye kayıtlarına devam edilmiştir. Hatta üye kayıtlarında, Ak Parti Van İl Başkanlığı Türkiye 3.’sü seçilerek, genel merkez nezdinde takdir görmüş ve tebrik almıştır. Yenilenmenin vazgeçilmezi olan gençliğin siyasete kazandırılması partinin en büyük amaçlarından birisi olmuştur.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme